Koja vam je najbolja online multiplayer igra?
Ja kazem OGAME.
Printable View
Koja vam je najbolja online multiplayer igra?
Ja kazem OGAME.
isto očemo napravit svoj savez
Nema saveza to su gluposti, ja rokam solo - procitaj malo pravila i FAQ, shvatit ces da ti to netreba.
PS
Jel ima neka slicna igra al da je tak popularna.
imas nest kao ti si neki covac pa se razvijas, oces bit svodnik, gangster diler i to...
Najbolja mi je definitivno America's Army i BF2....
EDIT: Nakon pomne analize zakljuci sam da su ove dvije gore navedene igre sranje :thumbdown ;D= Citat =:
A osim Ogamea igram i The Mafia Boss i (SFGC) Galactic Conquest.....linkove imas u mom potpisu....obe su super, malo mi je SFGC bolji.....
Counter Strike
Bf2 i css i rvs :)
Meni je doom3
I da skoro sam zaboravio Unreal Tournament 2004
Mafia -u kojoj si familiji. i dali ima neka hrvatska?= Citat =:
Izvorno postao VandaL
ogame
jednostavna i zarazna
neki su presli u offtopic...
ovdje pise ONLINE igra
glas za OGAME, mraaakkk= Citat =:
Izvorno postao sokre
Dofus, MMORPG Flash browser based MMORPG koji je smože i besplatno igrati. A upravo je osnovan i ex-yugo guild :D
Evo kako vidim, dosta ljudi voli igrati OGAME pa ako vas zanima koja slicna igra pokusajte na http://vendetta1923.com/, kocept je isti ko ogame samo je cijela radnja smjestena 1923 godine i u ulozi mafijasa...pa ko voli nek izvoli....
Koji su izazovi i zanimanja u Ogame??
Ajde malo prouci ovu temu....previse je za objasnjavati....= Citat =:
Izvorno postao Vuki
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=14474
A WoW? Meni je dobar...
E baš ti hvala, stvarno!!= Citat =:
Izvorno postao VandaL
Bas sam krenuo igrat vendett-u :) Zivo me zanim kakva je :D
Hvala svima na informaciji. Ogame je ludilo. Prvi puta čujem za to jučer, a danas sam ovisan. Idite vrit i ovak nemam dosta vremena, a sada još manje :comp:
Dobro dosao u drustvo ovisnika O-game-a :D :D :D
Da... Samo kaj sam ovisnik o njih X. Hebemti, neke stvari je bolje ne saznati, kak kod perfa bile :)
Diablo II LOD
A sorry stvarno...ali neznam sto da ti sad idem objasnjavati;= Citat =:
Izvorno postao Vuki
ukratko izazov ti je da dodjes na prvo mjesto na tablici a zanimanje....pa eto upravljes svojom planetom, razvijas se, napadas druge, gradis reputaciju i ostalo....:) nadam se da sam pomogao ;D jer dalje idemo u offtopic....