-
T65 problem
Povremeno u jutarnjim satima izbacuje ludu poruku:
"Pogrešan mobitel"
te je neupotrebljiv do reseta baterije.
Isto tako ponekas ukljući zabranu dolaznih poziva koja se nemože iskljućiti nikako drugaćije već isključivanjem mobitela.
:'(
Ako se netko nekada susreo s ovim problemom ili nešto zna o tome molim da mi pomogne.
Unaprijed hvala
PS: telefon se prošli tjedan vratio iz Elektromagic-a sa servisa.
-
Re: T65 problem
Kad ti izbaci onu ludu poruku, nemoj ga gasit nego trk u EM, pokaži im i traži da to riješe ili da ti daju novi aparat... ;D, ako hoćeš malo više pažnje odnesi 2 litre Cole i napolitanke - ozbiljno.
-
znam ja u čemu je problem: tvoj mob ima jedan vel'ki BAG !!!!!!
-
Meni su tipke bile poremećene, 3 mi je bio NO, 6 CLEAR a 9 i # nisu radile, poslao sam u EM i od kad sam ga dobio sve više i više se kvari, sada mi svijetlo šteka, ne rade mikrofon i slušalica. Sutra ponovo ide u EM.
Čini mi se da se T65-ice previše kvare :-(
-
Sutra i prekosutra su vam T65ice po 0,38 lipa + 12 mjeseci bilo koje VIP.smart pretplate, pa trk po nove mobove u VIP centre.
-
znate kaj sam ja skužio?skužio sam da ovi u elektro-medžiku nemaju pojma o mobitelima!ovaj kaj je bio u karlovcu(sad ga više nema)->prodavači nisu imali pojma o mobovima a kad je sestra odfurala mob na popravak,čekala ga je samo mjesec dana!kad ga je dobila,opet nije radio pa ga je opet nosila na popravak.drugi put je poslan u split da bi se vratio u istom stanju!i naravno,treće sreća->mob je napokon zamijenjen!dakle,zato,stoga,molim lijepo...ne nosite svoje cigle na popravak u EM(govorim iz sekinog iskustva)!fala:D