Problem sa flashanjem; smrzavanje PST-a
Ja ne znam sta se događa na mom kompu, ali cini se da nije pri sebi, nedavno sam rusio windows, i sve je u redu, i nisam mogo spojit mobitel ka komp, pa sam otvorio novu temu, i tu su mi pomogli, e sad sa ja malo prcko po mobu, i oslobodio sam si 7,2 Mb memorije, i htjeo sam staviti svoju sliku na vanjski display(vald se tako pise) i koristio sam bluedevilo upute, i jas uploado te seemove, i svoju sliku(samo je bio text) i kad sam resetirao, mob se nije mogao upaliti, i ja sam ga ponovno flashao, i sve je to islo super, ali sad sam ga trebao flexat, i pokrenuo sam pst, i kad sam otvorio flex file, izbacio mi je problem, i dobio sam ono sent error report, don't send, i sta god da kliknem izađe iz programa, pa sam reinstalirao pst, sve ponovio opet, i stavio ga flexat. I opet problem: on njega pocne flexat ali onda ni makac, i tako sam ostavio da stoji par sati, al ni makac, i kad stisnem: ctrl+alt+del pokaze mi onaj prozor i kaze kod statusa pst-a not rekonized. I izađem onda iz pst-a, ali mob mi stoji mrtav: jer kad upalim mob, jedva vidim ista na mobu, sve je bijelo na ekranu. sta da sad radim da osposobim pst, i flexam ga i ozivim ga
p.s. probo sam i flexat sa multiflashflexom i dođe do 39% i kaze flex faild, i tako par puta, i opet. i znam da sam dosadan, al imam problema, i ne znam kako ih rijesiti.
PLEASE HELP!!!
by the way, koristim ovaj flex:V620_Core_SE5109AXXXX056