dali radi ta kartica cmi8738 na win xpprofesional??
ako da di na nabavin draivere??
Printable View
dali radi ta kartica cmi8738 na win xpprofesional??
ako da di na nabavin draivere??
radi . bilo bi ti dobro saznati cija je kartica tocno , tak da tnadjes bolje drivere . upisi CMI 8738 driver download i naci ces svasta .
joooj namucit ces se s tom zvucnom, imam ti ja drivere za to ak trebas.
zasto ? imam od geniusa sa tim cipom i stvarno nikad problema . stavim drivere od proizvodjaca i radi bez problema , a jedino stvara probleme ako stavim od neke druge firme= Citat =:
Izvorno postao Glava_18
hm,nepise toco ali misilm da je od C-Media Technology
a drivere kad instaliran dodje eror koji kaže da nisu prošli windows logo
Ma samo potrazi i skini drivere za cmi 8738. Imam tu zvučnu i našo drivere i instaliro i sve ok mada i nije baš sjajna ali je bolja od onih što budu na pločama.
driver guide i nema frke,registracija je besplatna
imam problem s tom karticom već tjedasn dana. Kad se wind. diže pojavljuje se zeleni post screen na njemu sve ''mute'' ne znam o čem se radi sam znam da nemam zvuka
najbolje ti je skinut drajver s windows update (naravno ako imaš oriđiđi windowse) ak nemaš google i traži...
Kad ti dođe greška da nisu prošli windows logo, onda pritisni na install anyway ili nešto tako slično, i ako si pogodio drivere, kartica će radit.
Imao sam 2 CMI 8738 kartice i nisam mogao podignuti windows XP pro s njima, poslje sam samo ubacio drugu zvučnu i probao bez zvučne sve radio ok, kada sam vidio da je stvar u tome bacio ih u ladicu
Zvučne kartice imaš za kupiti od 70 kuna pa na dalje...