http://www.links.hr/index.php?option...kl=030.500.010
jel to valja šta ?
Printable View
http://www.links.hr/index.php?option...kl=030.500.010
jel to valja šta ?
sve sto je iz linksa, to valja ;)
ja bi mjenjao hard disk jer 80GB je premalo...
i vidim da nema opticki disk, dakle dodaj jos i dvd burner
istina, ovi iz HGspota prave konfiguracije koje se baziraju na opremi koja se tesko prodaje po komponentama i koja je preskupa za svoje mogcnosti...
Links je bar u svoje konfe ugradio prvoklasnu robu...
trazi graficku x800 sa 256mb ddr3 i 256bit sabirnicom hdd min.200gb s-ata i ram memoriju min.1gb a ostatak ponude je ok,razlika u cijeni je nekih 1000kn
sam je zanimljivo sto ako ne uzme stvarno bolju grafu, da ce ovih 128MB na ovoj biti jace nego bilo koja do 1800 kuna sa 256Mb...
eto sam nek to ima na umu
Ma gledajte tražim gaming konfu,al za što manje love,ali da je mogu nadogradit za npr 2 godine itd....
Buahahaha...
gaming konfu koju ces nadograditi za 2 godine?
hm, sa ovom konfiguracijom nemozes igrati COD2 na DX9, Quake 4 na Ultra high. Battlefield 2 jos kako tako, ali ne na High...
krajem ove godine, nečeš moći igrati i uživiti se u pola igara koje će koristiti SM3,0...
A za dvije godine?
LOL
pa sjeti se koje su se kartice prodavale prije godinu dana po 1500 kuna, pa reci kako izgleda sada igranje na njima?...
Tehnika brzo napreduje, ako si gamer i ako bi se želio uvijek igrati moraš nadograditi komp svaka 3 mjeseca... prodati staru komponentu naći neku polovnu jaču i tako...
ma joj....
meni samo da imam neki komp koji mogu nadogradit kad me pukne,a ne da moram za 6 mjeseci kupovat novu matičnu npr.jer matična ima samo AGP portove a grafa kou bih htio kupit se može nabavit samo kao PCI-E i takve zavrzlame....nadam se da me kužiš....
I još jedna stvar-nisam PC gamer,jedino što bih igrao na tome su neke starije igre tipa FlightGear,Live for speed....ect..
umjesto 2x512 uzmes 2x1gb i miran si neko vrijeme. takvim pothvatom mislis na buducnost jer ce ostati jos 2 slota.
a sto se graficke tice... sli ili crossfire su tu za gejmere. zar ne?
Sto se tice sli, to nije za gamere, jer 2 kartice ne daju duplo jacu snagu i cesto nekad daju i manju snagu nego jedna...
Što se tiče matičnih, najbolje ti je da kupiš ASRock Dual matičnu...
Ako nisi znao, trenutno je za njom ogromna potražnja...
Nudi 939 socket, 7,1 zvuk, 4 DDR utora, odlično klokanje, super stabilnost , Sata 2, LAN i sve što svaka druga ploča, ali ova za razliku od svih nudi i pcie utor i agp utor, tako da u nju mogu ići oba standarda grafičkih kartica
a tko ima tu matičnu kod nas?
u HGšrot i Ve-Mulj neidem ni za baterije,a kamoli za matičnu.
ž= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Optički disk?????WTF....Mislis optički uređaj
Skroz O.K. konfa
zaboga da .
ja mislim da je to malo previse kuna za tu konfu..mozda...
za tu lovu tesko da ti itko moze bolje sloziti . odlicna konfa
eto provjerio sam sad...cijena je ok ;)
Konfiguracija je super.
Za te pare bi i sam složio slično, čak mislim da bi bila ista.