...sad ne znam dali se razmisljalo o ovome ali bi bilo pozeljno napraviti wap verziju foruma (makar meni ;)) u doslovno tekstualnoj verziji...
Naime kada se pristupa na forum putem moba sve je totalno nepregledno...
Printable View
...sad ne znam dali se razmisljalo o ovome ali bi bilo pozeljno napraviti wap verziju foruma (makar meni ;)) u doslovno tekstualnoj verziji...
Naime kada se pristupa na forum putem moba sve je totalno nepregledno...
I ja sam ZA. Ona archive verzija je neupotrebljiva. Ako se hoće odgovorit na post, treba svičnut na desktop verziju.
Ja isto mislim da bi to bio jako sobar potez jer sada zahtjeva puno vremena preko moba da pregledam na forumu što me zanima. A da ne spominjem da bi ovako kako dmi predlaže bilo i praktičnije i jeftinije, a i preglednije
uh,i ja sam za..... uraditi sve na pricipu kao sto je uradjen onaj teletext za HRT... eeeee,to bi bilo extra
Oćemo forum na mobitelu!!!
...temu sam poslao sa moba - sad sam na kompu...
Dosada sam to riješavao na način da sam imao još jedan account i tamo sam disejblao sve ali od promjene verzije foruma sad dok se dovućem do postova imam mali milion linkova...
Po meni kada bi se tome pristupilo na prvoj strani bi trebao biti popis podforuma i kada se uđe u podforum popis tema (ili podpodforuma), iz svega bi trebalo izbaciti slike i neka ostane samo tekst...
wap.esato.com to ima po meni najbolje uređeno...
naravno ovo je prijedlog pa ako se kako može - zahvalan do besvjesti... :)
trebalo bi pogledati na forumu od vbulletina jel postoji takav dodatak (a pretpostavljam da postoji). Sto se tice servera, programa na njemu, itd. tu nema ogranicenja :)
I, 'oće li 'ko pogledat? Ja nemam blage veze o tome.
i na kraju hoće li se napravit wap verzija cafe mobil foruma? Mislim da bi to bio sjajan potez za sve članove ovog foruma. Vjerujem da čak ima ljudi, koji bi pomogli u izradi, na ovom forumu.
Ako treba pisat ćemo peticiju da se to ostvari;D
Ajmo gazde, di ste? Zapane, Đole.......Ekipa
upamtio, zapisao, bukmarkirao, nemam vremena trenutno :-/
tejk jor tajm
Evo vam za prvu ruku: http://www.google.com/gwt/n
Jel ovo ?
Error
This Google service is currently not available.
;D
u mene radi bez problema! bez slika i svega. sami tekst= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Ma, radi i meni, ali je mi je izbacilo grešku u jednom trenutku.
Nisam mogao odoliti, zato je ;D na kraju.
Nije loše, ali je nepregledno, ima viška nepotrebnog teksta (gunđ, gunđ ;D). Ipak ću pričekat pravu "mobile" verziju.
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=100764
to sam ja našao
Ovo je super stvar samo još zappan treba to sredit. Ako ovo uspije biti ću na forumu 24/7;D
Jel to možda gotovo?samo pitam.Meni bi to jako koristilo
Super kad dobijem net na teletu 2 ovo će dobro doći... naravno ako bude realizirano i napravljeno
za sad ništa od toga, pišem diplomski i nemam kad se s tim zabavljat... sorry
Oćemo novog Admina :headbang: ;D
= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Ja baš i ne bi.Osim što nema NEKAD vremena za forum
ZAPPAN MI JE NAJBOLJI