U ne kakvoj sam prilici zamijeniti17" flat sreen za 15" LCD ekrančić, bez ikakvih nadoplata DA ili NE?
Printable View
U ne kakvoj sam prilici zamijeniti17" flat sreen za 15" LCD ekrančić, bez ikakvih nadoplata DA ili NE?
da. ja imam 17 flat, i užasno me živcira ogroman je!
ja bi zamjenio bez razmišljana!!!!!!!
KVALITET SLIKE I TAKO TO ,IPAK U TO STVAR BLEJIM SKORO 8 SATI DNEVNO A KOJI PUT I DULJE?
e pa i ja, zato bolje što manji ekran, pa ti je vidno polje manje, pa se oči manje umaraju...
ja bih uzeo tog LCD zato sto "ne zraci"
Ja kad buljim u laptopov LCD mogu tako satima i ne peku me oči a s normalnim ekranom osjećam zamaranje i oči peku...
e kad bi ja imao takvu priliku... e kad bi uopče mogo prodat ovaj monitor...
Ako si korisnik kompa za igrice i ine "brze" stvari ostani na CRT-u jer je osvježavanje zadovoljavajuče naravno i ako imaš pokrenuto brdo apikacija - bolje se vide ali ako ti je do nazovimo to šminke ili imaš manjak mjesta onda LCD (pripazi na mrtve pixele)... :)
Zar to nije direktno povezano s udaljenošću oko-ekran.= Citat =:
Poslao: flOorKilla
e pa i ja, zato bolje što manji ekran, pa ti je vidno polje manje, pa se oči manje umaraju...
Što je veći ekran to ga možeš gledati iz veće udaljenosti pa je vidno polje uže itd. složismo se oko svega osim o veličine ekrana?
ja neznam kako vama, ja bi svakako manji ekran. najviše bi ga zbog mjesta, jer je ful tanki, ovo moje sranje je ogromno (adi 17'' sa zvučnicima)
ja imam Philips 107e i cekam da malo jos padnu cijene LCD ...pa cemo vidjeti
to i ja čekam več sto godina... :D
E pa izgleda da poskupljuju jer Samsung i Philips (največi proizvođači LCD ekrana) poskupljuju svoje ekrančiće za 3 - 5 %...
ne razumijem zašto? nije fer...
Poskupila proizvodnja... :(
Oči peku?Meni s mojim Sony-jevim trinitron ekranu nikad nisu oči pekle.Kad naprave LCD ekran koji je bolji od SVIH "običnjaka" javite mi