dali se isplati dati 700kn vise za t68i u odnosu na t300?
koje su prednosti t68i?
dali se isplati dati 700kn vise za t68i u odnosu na t300?
koje su prednosti t68i?
t68i definitivno. več smo puno puta raspravljali o tome, trebao bi malo prekopat stare teme...
ma nek se neko raspiše meni se neda
A zakaj , osim Bluetootha koja je druga prednost T 68i? Izgled , jer se o ukusima ne raspravlja, zanemarimo.
barem sam JA, došao do zaključka da je t68i bolji.
Ali baš 700 kn?
ja bi reko da se isplati
Slažem se sa Šljakom. 700 kn je stvarno puno... kamera se za to može dobit.
ja sam se u biti mislio dali kupiti t300 s kamerom u vipme paketu(1491kn) ili t68i u simpa paketu(2498kn), a imam već simpa sim pa bi trazija da mi odbije 298kn.=>razlika 700kn
ali odlucia sam se za prvu verziju(t300...):wall:
Kaj t68 nema vecu memoriju?
t68 1 Mb >>> T300 oko 700 Kb
ipak realno gledano 300 Kb je puno,skoro tecina...
al zato ima polifoniju i "Javu"
Ovako...
Imam Sony Ericsson T300 i definitivno me niti malo ne dira velicina memorije. Za slike mi je tih nesto malo vise od 300k sasvim dovoljno! Jos plus memorija koju ima kamera - i meni je super!!!
Imam tu i tamo koju temu ili melodijicu, ali nista previse (stvarno nije potrebno pretrpat telefon), a igrice si upucuvam s obzirom na vrijeme - kad mi jedna dosadi - ide druga.
Neznam...meni su T300 i T68...skoro pa isti! Znam da ima nekih razlika...Bluetooth i veca memorija / Morphun i Polifonija.
Neznam zasto pravite toliku dramu oko toga. Meni su i jedan i drugi mobitel super! Sto se dizajna tice - T68 ima luksuzni dizajn, dok mi je T300 nekak guba! :) Bas onakav kakav mi treba.
Pozdrav!
Dobar odgovor Zvone! :)
ne ne pravimo dramu nego lijepo sagledavamo sve aspekte teme "dali se isplati dati 700kn vise za t68i u odnosu na t300?= Citat =:
Poslao: Zvonimir
Ovako...
Imam Sony Ericsson T300 i definitivno me niti malo ne dira velicina memorije. Za slike mi je tih nesto malo vise od 300k sasvim dovoljno! Jos plus memorija koju ima kamera - i meni je super!!!
Imam tu i tamo koju temu ili melodijicu, ali nista previse (stvarno nije potrebno pretrpat telefon), a igrice si upucuvam s obzirom na vrijeme - kad mi jedna dosadi - ide druga.
Neznam...meni su T300 i T68...skoro pa isti! Znam da ima nekih razlika...Bluetooth i veca memorija / Morphun i Polifonija.
Neznam zasto pravite toliku dramu oko toga. Meni su i jedan i drugi mobitel super! Sto se dizajna tice - T68 ima luksuzni dizajn, dok mi je T300 nekak guba! :) Bas onakav kakav mi treba.
Pozdrav!
koje su prednosti t68i?"koju je postavio jay
:o
TKO !?= Citat =:
Poslao: nimda
al zato ima polifoniju i "Javu"
Dajte ljudi budite određeni, još ne vladamo telepatijom.
pa pogledaj o kojem modelu pricamo ja i buggy_2003 pa ce ti bit jasno. SE T300.
OK, ja sam lijepo usporedio ta 2 modela. Nisam nista offtopic napisao. A sto se cijene tice - definitivno da se NE isplati. Osim ako ti fakat treba mobitel sa bluetoothom. Cijenom je definitivno isplativiji T300.
Pozdrav
P.S. nemojte se vrijedjat...
@nimda T300 ima polifoniju , ali nema Javu.Zato i pitam. Ima mogućnost skidanja igrica, ali ne u Javi nego na Mophun platformi.
T300 nema niti tih 700 kB , jer kad se oduzmu jos predefinirane slike i ostale gluposti...= Citat =:
Poslao: Zvonimir
Ovako...
Pozdrav!
Nisam ni rekao da ima...gdje si ti u mom postu vidio da sam ja to rekao? :fried:
:lol:
Uostalom...kad se slika srednjom ili MMS kvalitetom - stane pun kufer slikica.
Neznam cemu uopce usporedjivati mobitele razlicitih klasa?
Bilo je pitanje samo o cijeni. A lijepo je vidljivo da je 700 kuna stvarno dosta love. A T300 je definitivno za te novce najisplativiji mobitel.
znam ali ne moze se reci ni da nema nista zato sam ono java stavio pod navodne znake,a i u mobilu ga u Mobil infu svrstavaju ko da ima Javu znas ona salica kave ispod slike,a sto se tice memorije bas sam kod frenda prije neki dan vidio 659 Kb slobodne memorije,ali ne znam koliko je bilo popunjeno ili koliko je izbrisano podataka,samo znam da je igrice sve izbriso.= Citat =:
Poslao: Sljaka
@nimda T300 ima polifoniju , ali nema Javu.Zato i pitam. Ima mogućnost skidanja igrica, ali ne u Javi nego na Mophun platformi.
Da ne bi bilo nesporazuma T 300 je jedan od rijetkih mobitela koji nije Siemens a da sam ga imao. Nažalost kratko, ali toliko mi se dopao da razmišljam o nabavci T 310 ili T 610. Pruža puno, za relativno male novce.
SE zaista pošteno uvijek daje mnogo za normalnu pristojnu cijenu. Za razliku od mnogih drugih proizvođača...
Go, go- Sljaka :)
Imas pravo, za te novce se dobije izvrstan mobac!
Definitivno jedan od najvecih BEST BUYa...
Pozdrav