Kupio sam rabljenu V3 i prijašnji vlasnik je imao postavljeni zaštitni kod prilikom ulaska u meni poruka, kod neznam, pa me zanima kako se toga riješiti?
Printable View
Kupio sam rabljenu V3 i prijašnji vlasnik je imao postavljeni zaštitni kod prilikom ulaska u meni poruka, kod neznam, pa me zanima kako se toga riješiti?
mislim da je tvornicki kod postavljen na 1234 pa probaj s tim...
probao s 1234 i nije taj
MSS 3.8 ima opciju da restartuje kod na 1234
moras imat kabel i sve to.
probaj kad te pita za kod pritisnuti tipku meni i onda 000000
To je security kod a sa njim se ne zakljucavaju aplikacije(kao sto su poruke).= Citat =:
Izvorno postao casper1
ma radit ce tako, ali koja je vjroajtnost da taj kod isto nije promjenjen.
to se lako promjeni, ali treba kabal... ima tonu programa koji to rade, recimo MotoKit
kazem, kad imas kabel,stvar je rjesena.
problem s kodom je riješen, master reset opcija u mobu i ne traži me više taj kod te ga je resetiralo na 1234, no problem koji me više zabrinjava je negodno zujanje koje se čuje kada rastvorim telefon, ko trafo kad zuji, a osjeti se i lagano titranje pod prstima. ima spasa?
pogledaj integrirani krug...
mislim da ce ti riknit mob uskoro.
Vrti ti se vibra ali polako, imal sam isti shit sa v300. Ako imaš kabel flexaj. Pomoglo je u mojem slučaju.
Zar nije lagano zujanje od invertera koji napaja osvjetljenje tipkovnice? I meni zuji V3, zuji otkako sam je kupio :)= Citat =:
Izvorno postao khideg
= Citat =:
Izvorno postao khideg
integrirani krugovi ne zuje :)
I meni se čuje zujanje na tipkovnici i lagano titranje pod prstima...pitao sam lika kaj se u to kuži i kaže da je to normalno...
Mislim da je nest s tipkovnicom jer zuji kad se mob rastvori samo.= Citat =:
Izvorno postao Rocker
Mislio sam da sam imao peh kad sam uzeo telefon, ali vidim da je to učestala pojava
Zadnje serije sve zuje, poprilično glasno i neugodno... Prve v3 ne zuje, tj. zuje ali jako jako tiho, mora biti tišina i mob na uhu da čuješ...
Ali su prve iz serije masovno rikavale, bar sam tako čuo i čitao (op.a)= Citat =:
Izvorno postao Cele303
S obzirom da nisam jedini (Bogu hvala) s ovim problemom, jel se zna kako da se toga riješim? Ubit će me to zujanje, stvarno nervira!
Flashao sam na 42.10E i od tada zuji. Hoće to prestat ako flasham na neku stariju verziju?
I jako me netko zabrinuo s ovim "mislim da će ti mob uskoro riknut..."
riknut neće, to sigurno!= Citat =:
Izvorno postao pero
probaj sa starijom verzijom, mada su meni zujale i za 40 verzijama
nema to veze... Ja sam baš jućer držao u ruci jednu koja zuji otkad je kupljena, a kupljena je prije više od godinu dana i nikakvih problema nije bilo s njom!
Nema straha!!
Ja sam promjenio 4 V3-ce i sve su zujale, a nijedna nije riknula tak da fakat nema greške s tim po mojem sudu