gdje skinuti ? jel ima netko na cd-u ? malo mi je puno preko e-mula. ako netko ima cd nek mi se javi na pp pa cemo se dogovorit za cijenu.
Printable View
gdje skinuti ? jel ima netko na cd-u ? malo mi je puno preko e-mula. ako netko ima cd nek mi se javi na pp pa cemo se dogovorit za cijenu.
Koliko znam samo Windows Vista 1 Beta 1 je dostupna te je velikim dijelom nepotpuna i izrazito nestabilna. Mislim da bi bilo bolje pričekati da izađe konačna verzija
I nije baš tako. Alpha verzija Longhorna je bila skroz nestabilna i neupotrebljiva do verzije 4015. Ta se već koliko toliko mogla koristiti. A Vista je već puno stabilnija ali nije to još to. Ima neke zanimljive dodatke= Citat =:
Izvorno postao Skyward
Imam ja jedan link za skinuti (danas sam baš dovršio skidanje), ali je u dijelovima (21) po 100MB i to na megauploadu (brzina je mala, možda 20 Kb/s). Ako tko želi link neka mi se javi na PM
moze link toga?
ili ajd ti to sporlji na DVD pa posalji na moju adresu.. tako je lakse? kolko traziz za to
daj link tu ili na pm, hvala :thumbup:
čekajte proljeće-ljeto kad će bit dostupna u prodaji pa se da lakše nabavit na...
mozel vista da radi na 32bitnom platformi ???
Trenutno i postoji samo 32 bitna verzija= Citat =:
Izvorno postao mexx25
dobro je onda gledo sam na netu ikone i foldere izgledaju bas cool
Eto, samo u search upišite Windows Vista i evo vam najnovije verzije...= Citat =:
phazeddl.com