-
besplatno telefoniranje
http://www.voipstunt.com/
VJEROVALI ili NE...besplatno telefoniranje...ne skype...nego telefoniranje
Isprobano...i radi 100% bez kartica, bez placanja
molim moderatora da mi oprosti ako je OT ali stvarno nisam znao gdje da ovo objavim a morao sam to podijeliti s vama!!!
-
i sad još da otkriješ kako do kredita :) koji su potrebni za telefoniranje na fiksni
-
-
ipak radi sad sam zvao na fiksni i radi! ;)
-
-
Saznala rulja da je besplatno pa srušila server. :D
-
ja tu ne vidim nista besplatno.
-
koliko sam ja isprobao mozes 'besplatno' telefonirati sa interneta na fiksnu liniju. Naravno da nije u potpunosti besplatno, ali u usporedbi sa cijenom koju bi inace platio za taj poziv je nekoliko puta jeftinije :)
-
evo ja se cuo sa Californiom Njemačkom i Canadom na fiksne telefone. malo je kasnilo ali je OK.
-
I sad, koja je caka? Hoće li to ukinuti skoro pošto je gratis ili...?
-
ovo je do yaya :) odlično radi, upravo razgovarao sa njemačkom, izraelom i par puta ZG :)
-
Cuo sam da radi i na o95,pa nek neko proba.
-
hm... mukte a žica me kredita?
-
Evo i mene traži kredite, a kad me želi odvesti na site na kojoj bih ih nabavio, stranica ne radi.
-
-
Meni radi bez greske. zovem 095 i fiksni besplatno. vec sam prica sve skupa otprilike 100 min. i nista ne zica za kredit.
-
Mene traži kredite koje nemam gdje nabaviti. Na njihovoj stranici nakon log ina ništa se konkretno ne pojavi.
-
Nakon pola sata razgovora mi je javio da sam potrosio sve svoje kredite :) Al zato postoji tipkica Logon as New User ;)
-
...dajte ljudi, vi koji ste razgovarali, objasnite odakle vam "krediti", jer svi spominju besplatno, a traže se krediti...
-
nisu krediti potrebni,neznam o čemu ovisi ako nekima radi a nekima ne,u svakom slučaju pozivi na mobilne mreže (091 i 098) zahtjevaju kupnju kredita.
-
-
I opet ništa. Nikako kupiti te proklete kredite.
-
-
Ja sam noćas u 2 na moj 095 broj dobio poziv sa tog VoIP Stunta. Kako, pojma nemam.
-
ne možeš na mobitele zvat, zoveš samo na fixnu liniju mukte