VIP katastrofa.
Nisam očekivao takav raspad.
Ostali?
Printable View
VIP katastrofa.
Nisam očekivao takav raspad.
Ostali?
iskreno,očekivao sam baš to,mislim na vip.
ostali su se nosili na ledjima.:):)
zajebavam se.
Sa t-mobilom je kod mene bilo sve ok.
neznam kako je kod vas bilo, ali ja kod VIP-a nisam primjetio ništa takvoga. Sve je super radilo.
ja sam sa vipa dobila ,ali nisam mogla poslat.
tele2 radi savršeno^^
...nisam niš dobio al nisam mogao ni slat ni zvat do 1h (VIP), druga dva nisam koristio...
Ja sam imao problema negdje do 1h s pozivima, ali poslije je sve bilo ok.
Potpisujem!;)= Citat =:
Izvorno postao Punio4
Ma ja sam se jučer naživcirao kao nikad. Zanimljivo da su pozivi sa 098 i 095 prolazili do mog telefona bez ikakvog problema, no bilo kakav pokušaj uspostave 091-091 poziva su padali u vodu...
Dobro su si složili te prioritete...
Svaka pohvala za Tele2. Poslah 50-ak poruka odjednom i nikakavih problema. Sve su poslane iz prve te uredno isporučene. Sa primanjem i upućivanjem poziva na sve mreže nije bilo apsolutno nikakvih problema. Uz jednostavno i jeftnio dodao bih i kvalitetno! :five:
Svim članovima i posjetiteljima želim sve najbolje u ovoj godini. Također, sebi i drugima - hrpe kvalitetnih postova. :beer:
ah pogledaj omjer broja korisnika TELE2/T-mobile...
sinoć oko pola 1 simpa katastrofa, a što je smiješno, pretplata radila OK. VIP nisam koristio.
uglavnom, sve je bilo oko do 12, nakon toga krah
cuo sam da ih je puno imalo problema sa vip-om.ja sam dosta poteskoca imao sa t-mobileom i tele2.
a nije to samo ove godine nego je svake godine tako...i jedan i drugi operater su bili definitivno pretrpani i bilo je tako nesto za ocekivat..
Sve to stoji. No mene kao korisnika ne interesira ima li moj operater 75.000 ili 75.000.000 korisnika. :deal: Želim i imam kvalitetnu uslugu. :D= Citat =:
Izvorno postao Inovator
po zg definitivno nije kvalitetna usluga to mogu rec uz vlastitog iskustva!!!= Citat =:
Izvorno postao goran.matic
VIP je totalno u raspadu. Uspio sam poslati JEDNU poruku, ali zato nisam niti jednu primio do 3h. Katastrofično. A Teletina je za svaku pohvalu. Sve uredno poslano i isporučeno, i što je najbitnije sve sam poruke primio.
Veliki minus VIP-u. Trebaju malo dorade.
Ja sam slabo slao. Sa 098 mi je teško prolazilo, ali sa 095 njih nekoliko bez većih problema. Ali sam zato dobijao dvostruke poruke.
Osim u podzemnim garažama i nekim kafićima po centru, drugdje nisam primjetio loš signal. :)= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
ne imah problema uopće ni sa 091 ni sa 095
Za Novu godinu sam bio u Osijeku i nije bilo nikakvih problema. Čak sam s Tele2 uspio poslati i primiti nekolliko SMS-ova. Inače u Osijeku Tele2 mreža ima prilično jak signal ...
Tele 2 je meni radio bez ikakve greske, desetak minuta poslije ponoci slao sam dosta SMS-ova i svi su prosli iz prve. Ne moze se reci da je to zato sto tele ima manje korisnika jer je broj korisnika uglavnom proporcionalan kapacitetima mreze tj. tele2 sigurno nema kapacitete kao VIP i T Mobile nego visestruko manje, barem zasad.
inaće ti jačina signala uopće nema veze sa pojačanim telekomunikacijskim prometom za vrijeme blagdana.= Citat =:
Izvorno postao tomislav10
Poruke sam uspjela poslat nakon 4.pokušaja svaku, a primala sam čini mi se ok, bolje nego za Božić mada ni sada nisu sve stigle...ali zato nisam mogla nazvat nikoga, mrtvo...
vip odlično poslao sam 28 poruka odjednom i svi su primili