-
UPOZORENJE!!!
kako sam primjetio da pojedini članovi ničim ne pridonose boljitku i razvitku ovog foruma, nego se pojave jedan put na tjedan, napišu 10 postova s 10 smajlija, pohvale sa sa svojom mamom i tatom i apsolutno ničim ne pridonesu nekakvoj raspravi, želio bih obavjestiti da ću ja brisat takve postove i predložit Zappanu da skine još po jedan post za svaki takav post.
kako je na ovom forumu jedini način dobivanja zvjezdica postanje, to je jedini način da budemo pravedni prema svima... uskoro će biti promjena, ali do tada čekajte i vjerujete svom moderatoru ;)
-
Re: UPOZORENJE!!!
-
Hmmm nisam 100% siguran, ali čini mi se da se piše apsolutno, a ne absolutno ;)
-
sve je ovo u redu...ali nije mi jasno sto znaci dobivanje zvjezdica? fucka se meni za zvjezdice i broj postova....
-
zamisli cenzura....ali ona rijec koja je ovdje ozncena s fu**a nije ta rijec nego sinonim od zvizdanje (zviždanje) ("fućkanje" - mada nije knjizevno)....
ovo nije bilo uopce demokratski....
-
cenzurirao nisam ja, sorry za to, ali postoje neka pravila ponasanja na internet prostoru, a ovaj forum ocigledno nije dovoljno pametan da skuzi kad ti mislis na fukanje a kad na fućkanje... a sto se tice zvjezdica, brijem da ima ljudi ovdje kojima je samo stalo do tih j? zvezdica, pa...
-
znam da je automatizam posrijedi...
uglavnom, slazem se s tobom da su teme uglavnom, blago receno, jednostavne (da ne kazem prizemne) uz nekoliko izuzetaka i postovi su tek da se posta....ne znam , mozda je takva kompletna situacija u mobilnom svijetu - sto se uopce ima tu vise pricati: sve je to dio svakodnevnice - ne vidim da se raspravlja o fiksnim telefonima: koji je bolji a koji lošiji (tako svrstavanje mobitela mi je isprazno), koji je ljepsi a koji ne....ovo potrosacko drustvo je stvarno otislo u krivom svijetu - ljudi mijenjaju mobitele kao papirnate maramice - uglavnom bez nekog smisla ili potrebe, no meni se cini da je cinjenca da je postalo pristupacno (ponekad i tesko pristupacno , "ali moram ga imati") imati simbol visoke klase i luksuza u rukama koji daje lazni osjecaj sigurnosti i kvalitete zivota vrijednije od cak i nekih prioritetnih stvari.
Najbolji primjer je masa koja ima top modele s nizom funkcija i drzi mobitel ispred sebe jedini put kad ga uzima u ruku, a da se ne javlja na dolazni poziv, je kad provjerava stanje na svom racunu...a to sto mobitel ima kalendar i organizator i gprs - to je vazno samo da skvadra zna.....
mozda bi post trebalo prebaciti u drugu kategoriju...nek moderator odluci...
-
Imaš pravo. Takva ti je situacija kod nas... Tužno