-
Shortcut
Hy ljudi, posto Vas smatram ono da svasta znate, mozda znate i ovo:
Imam igricu Quake, pa sad kad je palim (PIRAT!!!) mora mi biti izgashen internet
ja inace odem samo disable connection i eto, pa upalim igru, ali mi je problem sto sam brzoplet pa cesto upalim igru, a nisam izgasio net
problem je sto kad jednom igra vidi da mi je piratski serial code moram brisati igru, ako ostane ista opet nece, to znaci i save files
Pa ako znate kako pod jedan shortcut namjestiti da se disableira intwernet konekcija i upali quake igra????
I molio bih krompirka, men se cini da on ono rece, da pojasni kako je izveo ono da ukida napajanje cdovima :D
TNX
-
-
Napravi batch file i pokreći njega...
-
Odnosno, ovo je možda najlakše:
u C:\Program Files\Internet Explorer\Connection Wizard ti se nalaze, među inima, file (jedan ili više) s ekstenzijom DUN (skraćeno od dial-up network). Sve što treba je da ih prije pokretanja igre makneš (rename, zip, štagod) tako da ih nema. Pa se pokrene igra. Pa se nakon igre dotični vrate u prvobitno stanje.
EDIT:
Evo, da se ne prepucavamo više...
1. kreiraš folder "TEMP" u "C:\Program Files\Internet Explorer\Connection Wizard" (ručno, samo jednom)
2. batch file:
Code:
@echo off
move "C:\Program Files\Internet Explorer\Connection Wizard\*.dun" "C:\Program Files\Internet Explorer\Connection Wizard\TEMP"
c:\path\ovo\ono\igra.exe
move "C:\Program Files\Internet Explorer\Connection Wizard\TEMP\*.*" "C:\Program Files\Internet Explorer\Connection Wizard\"
@echo on
Naravno, onaj path zamijeniš pravim ;)
3. stavi batch negdje (c: root) i stavi si šortkat na desktop
4. play