jel tko uspio nac program pomocu kojeg bi se moglo ulazit u foldere drugog mobitela spojenog preko bt kao na samsungu npr.?
Printable View
jel tko uspio nac program pomocu kojeg bi se moglo ulazit u foldere drugog mobitela spojenog preko bt kao na samsungu npr.?
Ma googlaj , evo ja bas isto trazim
Sto se to ne radi da se prvo uparu mobiteli, a onda jednostavno udes u taj drugi mobitel.
I ja mislim da bi tako nekako to trebalo funkcionirati.= Citat =:
Izvorno postao Car
naso sam dva bt explorera ali s oba mogu samo pogledati koji service podrzava drugi mob
nikako nemogu uci u drugi mob
kad se uparimo odem pogledat connected devices ali nema nicega
znam da se na starijim modelima moglo ali ovdje stvarno ne vidim kako
Na novijim Se mobitelima ta je funkcija maknuta zbog Privatnosti ! A ima nekih programa pomocu kojih se to moze ! Stay Informed
da trebalo bi biti negdje ali nikako da nabasam na onaj pravi
ma ljudi nema Vam upadanja u mob špreko bluetootha, ni symbianer to ne moze, a kamol java :D
Kaj nema, sumsung to ima.Povezes se sa drugim mobom i onda gledas po njemu ko u exploreru
ima i k700i uparivanje sa uređajem.uđeš u drugi mob i kopaš po njemu i skidaš si sta ti treba.ja to stalno radim sa frendom.on ima s65.uglavnom super funkcija.a sta to nemaju ovi noviji SE?
izgleda da nemaju i to mi je stvarno bezveze. na samsungu sam to mogo i bilo je fakat fora u kinu ili u discu upast nekom i kopat po mobu
al brijem da prvo ta osoba mora upisat neki kod koji ti zadas na svom mobu.zar ne? npr. ja se hocu spojit s nekim likom i prvo me trazi kod za mob tog lika i ja upisem neki bezveze broj(1234) a zatim njega pita taj isti kod i onda ga on upisuje.barem je tako na k700i.
tak je i na novima ali kad se spojis nema nista
nigdje nema funkcije da ti udem u mob
mogu otic u connected devices ali imam samo opciju disconnect
ej marko a jel to moraš ići na ono da se poveže samo bt-om ili kako...isto imam k700i al ne znam kako
u meniju udes na povezivanje-bluetooth-moji uređaji i to je to.
Pa kakvo je to upadanje, ili hijack???
Nikakvo :D
A probajte nekome na SX1 upasti tako :D, u mene je slucaj, neznam jesam li nekakv izuzetak ili je tako sa svim symbianima, ali probali su mi razni momci "upadat", al nemoze, ugasi im se mob :D
pa "symbianerima" se nemoze upadat al za gasenje neznam...dok sam imao 6600 frend je sa k700 upo u moju nokiu i nije nasao nista...blank ekran...a cuj symbian je symbian;D :thumbup: al isto tako neznam dal ti sa tim sx1 mozes nekom upast u mob?mislim preko bt.uparivanje i to.
@ blazzer e imam ja Sx1 i sa k700i probam uci u njega prvo mi se na sx1 ugasi blutut i onda na k700i kaze error i onda crkne k700i !"
Meni se ne želi povezati sa prijateljevim K700.
Uopće ga ne pronalazi!
:-/
ja cu veceras probati sa K750 - D750 pa javim rezultate ;)
Probat cu ja sa k750i na t630
evo bas sam probao sa bt explorerom od IMATIC-a i ne ide
vidi drugi mob i nudi par opcija koje nemaju veze BT hijack-om
meni sa mojim k700i radi na bilo koji mob koji ima bt i nije symbian niti windows ce i takvima slicni.(tj. malo pametniji mobiteli...heheh)
da nece na simbian jer sam sad probao na 6600 i ma kakvi
nema sanse pokusavam cijelo vijeme mozda neo ima pravo da se sa novijim mobovima ne moze ali ja pokusavam upast u stariji...