D600 ili Z510, ili ipak N6270 ili N70, a w800?
Uopće nisam neodlučan :thumbup:
da čujem vaše glasove....
Printable View
D600 ili Z510, ili ipak N6270 ili N70, a w800?
Uopće nisam neodlučan :thumbup:
da čujem vaše glasove....
nisam baš siguran da si dobar nik odabro,ali moj glas ide n70.
Ma gle, kad sam se rego symbian mi je bio zakon, ali me sad polako razočarava sa slabim procesorima i konstantnom rezolucijom displaya...
N80 bi bila pun pogodak, ali predaleko je to, tko će čekat...
a primjerice d600 ili z510 imaju jači procesor,i više mogučnosti,time se ne razočaravaš?
A 320 x 240, stereo zvučnici, dizajn.... cif video.... minus je što nije symbian ali ipak.... ma neznam....znam da sam čitao da se netko razočarao kućištem n70 (škripi) to mene iritira... a softver je skoro isti kao kod 6680...
zato i ja zbog kučišta nisam uzeo n70,uzmi d600 nečeš požaliti....mob je zvijer...
Nadam se, jel d600 dovoljno čvrst, mislim ako ga netko trkne neće se raspast....imam takav dojam...
samo mi je taj klizni mehanizam malo sumnjiv kod d600,zato sam i odustao od kupnje.
Buraz mi je kupio n70, zadnjih par dana dosta ga imam u rukama, i ja nikakvu skripu nisam skuzio.= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
Meni tu ne bi bilo nikakve nedoumice-n70:thumbup: (cak ju sad u Oglasniku mozes nabavit za 360€, moj buraz ju je toliko platio)
A onako najiskrenije, dosadilo mi je symbian sučelje. Da ima neki slični sa Windows OS-om, uzeo bi taj.... moram malo promijenit sučelje...makar to bio samsung... a k750 (W800) mi je nekako preobičan. Zato mi se i ističu najviše d600 i z510... ali z510 nema proširivu memoriju i 2mpx kameru....
Znam da ga nisi naveo, ali imas i Motorolu Mpx220, i tu tu je negdje po cijeni sa ostalim navedenim. Meni osobno se Samsung nikad nije svidjao, neozbiljni su mi njihovi mobiteli, osim i300, koji mi se jako svidja, ali jos nije stigao.= Citat =:
ma čvrst je skroz vjeruj mi,mom frendu bar 5x opao pred menom,ni ogrebotine ni ništa,što me jako iznenadilo...a ja ga već imam dosta i meni se nije niš rasklimalo,kao što je bio slučaj na d500...
ja nisam imao nikakvih problema sa d500,a svasta je prezivio.:D
Evo,vidiš,ja dobio K750 na poklon za Božić i ne mogu se naviknuti na OS pa ga prodajem.Meni je Symbian droga i nije se poslije lako odviknuti blagodati kojima te razmazi.Po mom bi bila n70 unatoč tom škripanju.Ako ne onda si kupi d600.Ako ništa,bar ćeš biti faca sa stereo zvučnicima na mobu.
HEHE :scool:= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Evo odlučio i kupio.... D600 naravno... sve je super i ok.... samo se nadam da će se kapacitet baterije popravit jer nakon prvog punjenja izdržala je 6 sati...
PRIČAJ MI! Meni na N90 drži po jedan dan.Sjetim se starih Motorola Startacova koje su mogle do 24h davati znakove života.
To ti je ionako prvo punjenje.Poslije će se ustaliti.
d600 je najbolji. Ipakima najbolji ekran od sviju navedenih.
...stoga, ovo je zaključena tema - :closed: ...= Citat =: