-
VIPnet EDGE modem – USB
Zalutah nakon dugo vremena na www.mobil.hr ;D i nađem ovo
http://www.mobil.hr/novosti/one.php?sid=1819
E sad mene zanima čemu to služi i koji profil ljudi će ovo kupit?
Mislim, bila bi fora imat stolni PC i nemat telefonski priključak za ADSL ili kabel, nego se spojit preko VIP-a na internet.
S druge strane isto bi bila fora nosit taj isti slolni PC sa sobom, recimo u prtljažniku i spojit ga ana akumulator od auta i surfat mobile broadbandom ;D
-
Brijem da ak imaš neke koristi inače od Eđa, ovak možeš koristit istu karticu i pristup od doma. Ono, imaš Eđ-konekšn za laptop, neki flatrate, pa ga koristiš i u firmi i s laptopa i od doma i kod susjeda iz sela do što mu je onomad Ruža rakiještinu otvorila što ju je čuvo' za svadbu od sina kojeg nije nikad imo al nema veze nego je kćer otišla u Amerike radit ko advokat i branit tako i sladoled je poskupio lani a i ljetos je trešanja bilo.
-
Moš mislit kako kod nas funkcionira EDĐ flet rejt :notooth: Možda za one penziće ili ovog tvog s rakijetinom. ;D
Dakle, ima li netko neku bolju ideju kako iskoristiti ovu velikodušnu Vip-ovu ponudu.
-
ŠTo više mislim o tome, sve manje koristi vidim. Iskreno. Izgleda da je taj aparatić svrha sam sebi . da VIP veli "Imamo i to". Istina, nije baš iskoristivo, ali imamo i to.
-
Glavno da su ga pustili u prodaju prije T-Mobilea...
-
Možeš ti i na laptop uštekati usb :) možda je nekima pcmcia slot zauzet :)
-
Da, razmišljao sam i o tome, ali onaj članak na mobilovoj prvoj stranici jednostavno sugerira upotrebu na desktop kompu. ;D