Gledao sam u nekom oglasniku da se ova nokia prodaje sa baterijom od 2800MaH:spin: :spin: jel vi znate jel to istina, ako je i jel takva baterija kompatibilna sa Nokijom 6600
Printable View
Gledao sam u nekom oglasniku da se ova nokia prodaje sa baterijom od 2800MaH:spin: :spin: jel vi znate jel to istina, ako je i jel takva baterija kompatibilna sa Nokijom 6600
to ti prodaje PytoSculpt, al on je pordao takvu nokiu vec. tak da mozes zanemartiti taj oglas..
naravno treba jos njega pitati za tocne detalje.
a ha a za koliko se moze nabavit ta baterija i dali je kompatibilna sa Nokia 6600
e to zbilja ne mogu reci..
cijenu ne znas???kompatibilnost ne znas???Yebiga:) sta je tu je
Baterija od 2800 mAh postoji u izvedbi za sve nokiine modele pod oznakom BL28NK61VB acc to net.
1. baterija za 6610i nije komatibilna sa 6600
2. nije mi jasno kako ljudi puse takve fore sa 2800 mAh, kaj mislite da se moze napraviti baterija 4x veceg kapaciteta u kucistu istih dimenzija kakva je tvornicka baterija
3. dbogdanic, baterija s tom oznakom je za 5110/6110, dakle za modele koje je vec odavno pregazilo vrijeme i koliko vidim znatno je deblja od tvornicke, http://tinyurl.com/bd6ne
Ovako, ja sam taj mob dobio od vkosaleca...mob je bio super, baterija je bila super, ali otkud mu ta baterija, nemam pojma...to morate njega pitati :thumbup:
iz iskustva znam ovo: postoje razni proizvođači baterija,dakle nazivna snaga
može biti ne znam 3000 mA ali u praksi tek su nešto jače od originalnih baterija
a s ovim zamjenskim imam samo dobra iskustva i obično su i barem duplo jeftinije
- do sad sam ih kupovao iz oglasnika i nazivno su svakakve snage ali
ponavljam da su tek nešto jače od originala manje nazivne snage
Ova koju sam ja imao trajala je oko tjedan dana, možda mrvicu manje uz neko normalno korištenje...to mi se čini prilično puno jer mi inače baterija na mobu traje u prosjeku oko 3 dana...
mene isto zanimalo jer se sjecam kad je Phyto prodavao taj mob pa sam zveknuo "2800 mAh i nokia" u google i tamo pisalo da ima za sve modele.= Citat =:
Izvorno postao Vader
Mislim da su Nokijine baterije gotovo univerzalne, odnosno da jedna baterija paše na jako puno modela...imao sam bateriju za 8310 na 7650, a nakon toga sam je dao frendici koja ima 3310...3 gotovo različita mobitela sa istom baterijom kao dokaz :cool:
baterija iz 3310 ne pase na 8310/7650 jer je sira, baterija iz 8310 se moze staviti u 3310, ali ju treba dobo ucvrstiti jer je tanja i uza od originalne, dakle bas i nisu kompatibilne= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
stari ima u 3310 koracellovu od 1650mAh li-poly i drži 7-10 dana bez gašenja sa dosta poziva
E,ljudi jedno pitanje koje muči nas što imamo Symbian telefone,pogotovo mene jer imam Nokiu N90,a baterija joj traje uz svu štednju 1 dan i par sati.Ima glupu BL-5B 760 mAh,koju npr koristi Nokia 2650.Pokušao sam ugurati batku s 6630 ali je duga,bla,bla.
Ima li kakav shop da mogu kupiti lorejsku,baš me briga čiju bateriju od npr. 1500 mAh,da mi bar pristojno traje baterija,recimo 2 puna dana uz optimalno korištenje? Ima li tko ikakvu informaciju?
Ovo s baterijama bi mogao biti dobar posao samo se ljudima ne da raditi.
meni baterija n90 je trajala po 4 dana uz normalno koristenje
To mi nikako nije jasno. Na nekim testovima baterija jedva drži do 3 dana u stand-byu,a do 18 sati ako se na njoj radi (mobilni svet),ovo 3 dana-Moj Moby.= Citat =:
Izvorno postao 2fast4you2fast
Trebam jaču bateriju.