Zna li netko gdje se moze kupiti ta Nokia?
Vidim da ju Vip i T-mobile vise nemaju u ponudi.
Kolika joj je cijena u NOKIJI? (Mislim na trgovinu)
Je li to dobar uredjaj?
Hvala!
Printable View
Zna li netko gdje se moze kupiti ta Nokia?
Vidim da ju Vip i T-mobile vise nemaju u ponudi.
Kolika joj je cijena u NOKIJI? (Mislim na trgovinu)
Je li to dobar uredjaj?
Hvala!
Bilo je u Emezzeti za 1600 kn nedavno.
Inače, može se naći po ponekim dućanima koji zaostao primjerak. Cijene su različite, a u MobisuCode:http://www.mobis.hr/phones_details.asp?ite_id=58
Mislim da sam je vidio u Pitarellu za 1499 kn. Pa nađi si polovnu za kojih 700-800 kn.
Pa pogledaj na stranicama Mobisa.Cijena je 2299kn ili slično.Nude je čak u dvije izvedbe-slonovača i šampanj-žuta boja.
gledao sam u mobisu i vidim da se cijene dosta razlikuju u odnosu na emmezetu i slicne trgovine. zna li netko dobije li se u emmezeti jamstveni list za mobis tj. za nokiju u slucaju kvara? thanks in advance!
Da.moš mislit.Ne dobiješ.Ako kupiš u Emmeteti,to ti je mob došao njihovim kanalima.
Pitao si je li dobar uređaj-za sada to je Nokia (po mom mišljenju) s najboljim ekranom.Na novijim modelima je ekran previše utisnut dolje,na 6600 je baš kako treba smješten.
E,i volim mobitele kojima se ne mijenja kučište-takva je 6600.
...ja sam svoju kupio u emmeeti i dobiš garanciju godinu dana kod rotela (ili tako nešto slično) osobno je još koristim i mob je super!!!!!!
na 6600 se kučište može promjenit.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
ja na svom 6600 imam zeleno kučište, samo me zeza onaj krug oko kamere koji je sivi.
e da di se može nabavit maska za 6600 u zg-u? negdje je to pisalo ali nemogu naći......
meni je problem sa maskom što mi nije skroz sjela..
nisam je mogao dobro smjestiti, a dugo treba da se navikneš kad skidaš maske..
Dobro,ispravak netočnog navoda-ne volim Nokije koje imaju Xpress on cover.Naravno da možeš mijenjati maske na svim mobitelima.