-
C55
Imam tri pitanja:
1. Kad na C55 piše GPRS šta to ustvari znači i šta se dešava deselektacijom ove funkcije tj. da više iznad ne piše GPRS
2. Kod pisanja poruke (SMS) opcije/slati i pojave se razni "termini" 1sat, 2 sata...1 tjedan...Maksimum..šta ovo znači i šta odabrati?
3. Kad telefon zvoni isključena ja vibracija no on zvoni i vibrira makar je vibracija isključena...barem mislim
Tnks
-
2.Pa ja mislim vrijeme za koje ce poruka stici primatelju na mom SE ja sam izabro maksimum
-
1. Znači da je GPRS omogucen. Ako tu funkciju iskljucis nece se nista dogoditi...bez straha:)
2.To znaci valjanost poruke tj. ako je mob npr. toj osobi kojoj saljes sms iskljucen poruka ce se pokusati dostavljati onoliko vremena koliko odaberes iako mozes otici u opcije i staviti na maksimum pa da te kod svakog slanja SMS-a ne zajebava
3.To je poznat problem i rijesava se updateom softvera u telefonu a to mozes napraviti i sam ako imas DATA KABEL
-
Ok..tnks...odnjet ću ga u servis (imam garanciju - kupio sam ga prije tri dana) pa neka oni to riješe...nego..daj mi reci...gdje mogu nabavit provjerene i među boljima (najbolje) programe za SIEMENS C55 i koliko otprilike košta DATA KABEL..tnks!!
-
-
probaj na www.mobnav.com a mislim da ti je kabel malo jeftiniji u Gsm shopu ili u chipoteci
-
chipoteka 140kn kolko se sjecam
-
Za pograme pogledaj na www.gsm-free.com ili na www.gsm-multifund.com , za početak. Ako tražiš neki određeni program , javi.