Ajmo znalci, dajte mi preporuku i razloge za takvu odluku...
Acer Aspire 9504 WSMi vs. Fujitsu Siemens Amilo M-3438
Hvala na savjetima...
Printable View
Ajmo znalci, dajte mi preporuku i razloge za takvu odluku...
Acer Aspire 9504 WSMi vs. Fujitsu Siemens Amilo M-3438
Hvala na savjetima...
Uz pretpostavku da ce laptop biti koristen za igre, izabrao bi Fujitsu Siemens Amilo M-3438. Ima bolju graficku (6800 u odnosu na X700), vise diskovnog prostora (100 GB u odnosu na 2x80 GB) i cak je jeftiniji. Prednost Acera je TV Tuner, al za razliku u cijeni mozes nabavit isti i za Fujitsu Siemens. Ostale su komponente manje-vise iste.
Vlasnik sam Acera 5024wlmi, jedan frend ima fujitsu siemensa, i cisto sto se tice kvalitete izrade, mislim da je Acer bolje rjesenje.
= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
Ima 17" ekran , TV turner možeš kupiti KAO OPCIJU na usb, cijena 500 kn cca, a fujitsu ima 1 godinu jamstva više od acera. Što se tiče kvalitete acer i fujitsu simens su u istom rangu.
fujitsu siemens ima problematičan ovlašteni servis, frendici su 3 puta vraćali laptop i tvrdili da je ispravan dok je njoj stvarao probleme. što je malo bed ako komp ne radi da te povlače po servisu, i čisto zbog toga bih ja vjerojatno zaobišao F-S. o kvaliteti acera ne bih znao iskustva iz prve ruke, generalno ako bi komp radio, nije sve ovo bitno.
hvala decki na sugestijama... odluka jos nije konacna (mozda jos nesto uleti u igru)...
Tako je Acer je zakon :comp:= Citat =:
Izvorno postao marko6630