Ljudi,zašto kod VIPme računa,kad ideš provjeriti koliko ti je ostalo kuna,čekaš nekih 10ak sekundi?Kod Simpe i Tele2 odgovor stiže za 4-5 sekundi.Nije mi jasno.
Printable View
Ljudi,zašto kod VIPme računa,kad ideš provjeriti koliko ti je ostalo kuna,čekaš nekih 10ak sekundi?Kod Simpe i Tele2 odgovor stiže za 4-5 sekundi.Nije mi jasno.
o bože, šta tebe brine? ja nisam ni primjetio to...
nisi primjetio malo sutra!
inače ne koristim vip, ali znam da sam prije nekih tjedan dana na jednom vip mobu provjeravo stanje računja i stvarno ne znam kolko sam čeko, ali opće nisam obraćo pažnju, učinilo mi se da nije predugo... jel to sad odnedavno tako dugo ili? da nema ovo prazničko zagušenje mreža s tim veze?
...evo, izmjereno - Vipu treba 6 sek... Tele2 - 5 sek...
onda možda to ima veze s mobitelom ili s nečim drugim? valjda ovisi o situaciji, kak te potrefi...
pa bože što vam znači sekunda ajde molim vas recite što važno možete propustiti za sekundu
Nije stvar u tome.Kad kod VIPme provjeravaš račun,to šljaka kao odlazna pa dolazna poruka.Kod SIMPE je samo odlazna poruka i već imaš ispisan saldo.Stani kraj zvučnika pa baš provjeri.Vip izgleda ima zastarjelu tehnologiju ili kaj već.
Nije da me posebno tangira tih par sekundi,ali ako postoji objašnjenje volio bih znati.Kužite spiku?
...pa nazovi službu za korisnike, traži glavnoga iz tog područja i pospikaj s njime... jer većina ne znam u čem je stvar, a i meni nije mi bitno koliko dugo čekam...bitno je da dobijem izvještaj o stanju, pa čekao makar i 30 sek ili 1min...= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Dobro,moderatori,zatvorite ovu temu.Nema smisla da pričam sam sa sobom,kad jedini ovo primjećujem.
totalno se slažem:closed:= Citat =:
Izvorno postao Mobyy