gdje ima za kupiti iPod nano,bio sam u mac galeriji i kazu da nema nigdje!!!a ja bi bas NANO-aa!!!!!
pomagajte
Printable View
gdje ima za kupiti iPod nano,bio sam u mac galeriji i kazu da nema nigdje!!!a ja bi bas NANO-aa!!!!!
pomagajte
pogledaj u hg spotu,vemili, mikronisu.
nista,u dolasku!!!!
Algoritam?
algoritam,nema provjereno.
s ih dosta u Oglasniku, http://www.oglasnik.hr/trazi/index.p...dje=sve&q=ipod
a htio bi novog...ko zna od kud je taj...
ne znam da li si upućen, ali pogledaj malo po netu komentare i reviewe od ljudi koji su ga imali. bilo je čak i u Večernjem o tome: taj nano je najveće smeće koje je Mac ikad izdao. ekran mu navodno puca na malo jači dodir i sl.
Sorvino, ekran je puco na prvoj seriji isporučenoj u americi,nano je fenomenalan uređaj,imo sam ga prilike osobno isprobat a kad dobije pohvalu od nekog tko nije sklon applu to je puno (u ovo ne ubrajam samo sebe,mnogi poklonici gedgeta neovisnih imenom koji pridodaju važnost onome čemu se nudi sa tehničke strane su ga također pohvalili),a na večernjak se neču niti osvrnuti,to je zbilja "časopis" prema kojemu se trebamo orjentirat što se tiče tehnikalija :klap:
ima ti u ve-milu dobili su nedavno
A cuj, lako se provjeri je li novi ili nije... Inace, ja sam sve svoje mobove kupio preko Oglasnika, a mislim da je i dosta ljudi sa ovog foruma.= Citat =:
Izvorno postao symibman
:thumbup:
ekipa,narucio sam ga prek one njihove on-line trgovine...
hvala na savijetima
eto samo da vam se javim....DOBIO SAM GA!!!!!!!!! mali je zakon!!!!
Koji si uzeo, 2 ili 4GB?
Koliku ima rezoluciju ekrana??
2gb
nemam pojma, al izgleda sjajno!
kolko znam 128x160
nisi nakraju napiso gdje si ga uzeo?
stari mi nabavio prek neke firme u bjelovaru....
jel postoje crne slušalice?dobio sam crnog, a bijele slušalice...