Gdje bi se mogle naći theme sa animiranim ikonama za 6230i, ja sam našao hrpu njih sa statičnim ikonama! Ali animirane ne mogu! Help!:comp:
Printable View
Gdje bi se mogle naći theme sa animiranim ikonama za 6230i, ja sam našao hrpu njih sa statičnim ikonama! Ali animirane ne mogu! Help!:comp:
mislim da to ne postoji....ja imam nokiu 6020 i pokretne ikone u izborniku Meni....no trazio i dalje :)
6230 je mob 3. generacije s mem karticom tvoj je 2. generacije i jel mi možeš poslat te teme na email (obične)
6230 je mob 2,5 generacije :D
...o čemu ti...= Citat =:
Izvorno postao Hacker
pa ja mislim da mob 3. gen može mjenjati pozadinu i ikone bez flashanja a 2. nemože
možda se varam
a u koju generaciju pripada nokia 6020? :-/= Citat =:
Izvorno postao Hacker
2. ko i moj i chess probaj s s40 theme studio 1.2
Aaaaa,znam točno što tražiš a to ima OVDJE i osim tema ima i uputa kako ih napraviti sam.Naravno besplatna registracija potrebna za download.
Uživajte!
Pogledajte ovu temu White_animated promjenio sam velike ikone u meni-u 6230i, i ostale su animirane, dakle da biste mogli vidjet promjene pregled glavnog imenika mora bit postavljen na POPIS,
ikonice su skinute s neta, ali čini se da se ova nokia stvarno može dobro ušminkat!
:thumbup:
S kojim je programom to napravljeno? Je li ovaj gornji- s40 theme studio 1.2?
Da da što veliš, el ti sliči na što? Još nisam nigdje vidio da se netko igra sa animiranim ikonama!
Je, super je, do sad se nisam mislio zezati sa temama na 6230i, al sad kad vidim da se može dosta uljepšati, budem probao. U biti, ova tvoja je standardna, sa izmjenjenim ikonama i melodija zvona je drugačija. Gdje si ikone našao? Na onoj stranici koji si mi poslao u PM? Znači, sve sa theme studio-m?
Da,sve je rađeno sa theme makerom a ikonice sam tražio po netu a nešto iz svoje kolekcije! Baš me zanima dali se još netko tim igrao da vidim kako izgleda kod drugih! Mislim da ti je i sa malim ikonicama ista stvar, samo je problem veličina, moraju valjda biti 45X45
Da, našao sam ih na ovoj stranici (u biti ona koju si mi dao, al evo za ostale):
http://nokiathemes.no.funpic.de/inde...page=icons.htm
Ima za birati između 128x128 ili 48x48.
Samo da si skinem theme maker i mogu početi.
Da i to je to, samo što ti te nisu animirane! Mene zanima gdje da neđem animirane u dvije veličine
Damn! Nisam uopce skuzio! Ako nađem, javim i obratno