:comp: Već par dana slušam o toj N92 pa me zanima koje su joj funkcije, kad izlazi i otprike cijena? Ako bilo što znate javite se.:thumbup:
Printable View
:comp: Već par dana slušam o toj N92 pa me zanima koje su joj funkcije, kad izlazi i otprike cijena? Ako bilo što znate javite se.:thumbup:
kod nas će to biti minimalno 6000 kn a ima sve što vole mladi , znači ti si zamisliš ona radi= Citat =:
Izvorno postao _King_Illidian_
-fakat sve
N92 ti je mobitel kakav samo poželjeti možeš. A što se cijene tiče ti bi je trabao znati s obzirom na to da si rekao da si N91 platio oko 7000 kn. Stoga neće biti ispod 8k kn. Uživaj.
Samo što se njegova glavna značajke neće baš moći iskoristiti. (TV)
Pretpostavljam zato što smo na FCK... Balkanu. Zaostali u razvoju, tehnologiji, medicini, autoindustriji (mislim kojoj autoindustriji??? Yugo! Ne hvala)! Dovoljna je činjenica da mi oci u VIP-u NE ZNAJU reći gdje se na N91 namještaju postavke za GPRS!?!?!?!
Pa normalno da neznaju kad nisu nikad vidjeli taj mob. ali mislim da nije različitiji od n70...
Zašto bi u VIPu morali znati postavke za mobitel koji još nije u službenoj prodaji?= Citat =:
Izvorno postao _King_Illidian_
A što se tiče Balkana, FYI, nigdje još ne funkcionira DBH-V mobilna televizija. Osim nekih u Finskoj (testnih)
Evo linka o N92, samo ne piše kad izlazi.
http://www.allaboutsymbian.com/featu...92_Preview.php
Jel zna ko kad to čudo dolazi?
Ja mislim da kod nas neće prije lipnja, ali ko zna..
Sve su veće i veće. Natrpaju svu silu funkcija, neke se ni ne mogu koristiti, a uređaji zbog toga sve ogromniji i teži. Ružna je do zla boga...
Kako kome. Meni baš i nije. Jedino što je velika i teška ko smrt.
Ljudi kod nas nisu baš naviknuti na velike mobitele i trebat će još dugo vremena da 3G mobiteli uđu u modu.
Kaj se tiće veličine, kako ko, ja već 9 mj nosam Treo 600 sa sobom i nije bed.(osim razvučenih đepova na košulji)
Ja preferiram N95 :D
http://www.symbian-freak.com/forum/viewtopic.php?t=2604
Apoc
Ovo još nisam vidio, dobra mrcina:spin:= Citat =:
Izvorno postao Apocalypso™
WTF? Nikad čuo, al je pila izgleda.
Taj model nije još službeno predstavljen. Slike su "iscurile" iz Nokije.
To da baciš nekom u glavu ubio bi ga...preveliko...
Korisno tek poslovnim ljudima u sakou... ;)
Nije li to devedeset dvojka? Mislim, isto sra*e, drugo pakovanje.= Citat =:
Izvorno postao Apocalypso™
Definitivni nije. Samo je forma slična.
-definitivno se to ne stigne pratit ali uvijek rastu zazubice........ a jedino što me muči je način preklopa odnosno trajnost izvedbe jer premda često mijenjam mobitele volim osječaj da je sve čvrsto i sigurno a to me kod N92 ne pere a nadam se da se varam:comp: