Zanima me jel mogu koristit koje druge melodije od serijskih na N7610? Kako bi prebacio melodije iz inboxa u folder u kojem su serijske tako da ih mogu onda birati u profiles??
Printable View
Zanima me jel mogu koristit koje druge melodije od serijskih na N7610? Kako bi prebacio melodije iz inboxa u folder u kojem su serijske tako da ih mogu onda birati u profiles??
htio sam ic promjenit neku melodiju i skuzio sam da mogu odabrati duplo manje melodija (serijske) nego prije!?!? Neznam gdje su ostale nestale?? Nadjem ih u exploreru.. ali ih nema u profilesu dok ih zelim mjenjat? Please help!
Melodije moraš prebaciti u folder "Digitalne melodije". Tek tada ćeš ih vidjet u profiles. Tamo možeš stavit i mp3 pjesme da ti budu kao melodije...
hm.. nevidim! U koji dio treba prebacit c:/d:/z:?
c:\nokia\sounds\digital
ili
e:\nokia\sounds\digital (mmc)
= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Tako mogu vidjeti samo mp3ice.. midi nece pokazati makar ih prebaci! Zasto?
Malo čudno, kod mene se vidi sve i midi i aac i mp3
Jesi li siguran da si ih prebacio baš u taj folder?
Koji explorer koristiš?
imam fexplorer v1.15 Dominique hugo
Ne kužim u čemu je problem, trebao bi ih vidjeti. Može bit da taj tvoj MIDI nije onakav kakvog mob podržava.
problem se pojavio kad nisam mogao vidjeti pola serijskih melodija u profilesu! Onda sam formatirao mob i sad ih i dalje nema! Vidim ih u exploreru ali u profilesu nista!?
Ovo je sad izvan mog obima znanja :dunno: , možda netko drugi zna. Pričekajmo malo. :afro:
Ako se jos uvek nisi snasao, uradi sledece: Idi FExplorerom do Z:\Nokia\Sounds\Digital i onda uradi copy/paste u C:\Nokia\Sounds\Digital ili E:\Sounds\Digital, ako zelis na MMC, i dobices nazad sve default-ne melodije.