Šta odabrati?
Printable View
Šta odabrati?
Imao sam C55, i mogu ti reci da je mob odlican, lagan, i vrlo malenih dimenzija... i ima ama bas sve sto je moguce strpati u tu klasu, pa cak i malo vise...
Inace ne preferiram sagem, no mozda bi se radje odlucio za x5 jer ima color ekran 256 boja, i IC... no nema Javu, nisam siguran no cini mi se tako, dok C55 ima, i mozes si tonu igrica staviti na njega ako kupis kabel... x5 je nesto vecih dimenzija...
po pitanju dizajna, uzeo bi sagem, po pitanju tvrtki, uzeo bi uvijek radje siemensa, imas i bolju user podrsku, opet, ako imas kabel mozes updateat firmware od doma, ne moras se vuci u servis...
Uzeo bih C55 jer znam kakav je, odlican je, no x5 je lijepsi, ima IC, veci je i nema javu :)
Ma tu nema dileme, uzmi Sagema, odličan je, ima mi ga frend tako da sam ga pretresao uzduž i poprijeko, mob je stvarno fenomenalan, ima sve što ti treba, ako je alternativa C55, a brdo toga što ovaj ni ne sanja.
Ekran mu je čak jasniji nego kod S55, Siemens inače jako cijenom ali u ovoj konstelaciji uopće nema dileme.
Uzmi Sagem!!
Uostalom, Bog nam je složio oči da tako da raspoznajemo boje.
http://www.htmobile.hr/images/uredaji/sagem-myx5.jpg
Pa ti sad usporedi:
http://www.htmobile.hr/images/uredaji/siemens-c55.jpg
NO CONTEST-SAGEM IS A WINNER
ma SAGEM
vidis sto ti narod kaze, uzmi sagem! :)
Neki kažu da se SAGEM kvari, da se ne isplati!..neznam stvarno šta da kupim! Danas sam dogovorio Siemens C55 sa VIP paketom ali sam reko ovom koji prodaje da mi da samo uređaj i da mi ga otključa na Simpu...i kad sam došao rekao mi je da je to nemoguće ili moguće uz to da izgubim garanciju a mob bez garancije je šit..pokvari se i možeš ga bacit ili masno platit servis..i šta sad?
Kupi legalno cijeli paket u cronetu, pa ce ti raditi na simpi... a broj prodas nekome i mob ti ispadne jeftiniji jos za 150kn!
Ako se ne varam, 1098 kuna je simpa paket
A jel HT daje samo uređaj ili moraš uzet i karticu? Jel HT ima još tih modela ili je to već odavno otišlo?
Ja bi izabrao Sagem! Definitivno! (btw, nikad čuo za pokvarene Sageme (možda zato što ih ljudi baš i nemaju :) ), dok za Siemense bome jesam).
Ukoliko je u paketu, dobis i simpa start paket, no mozes ga prodati, tako da nije bed... ako ides sam uredjadj kupovati, dodje te nesto skuplje nego da ga u paketu kupis, stoga se ne isplati...
No opet, uzeo bih sagem u tvom slucaju... :)
Siemens je siemens.C55 definitivno,iako bi ti preporucio M55.:D
Razmisli.
ma buraz tu nemas kaj razmisljat!
pa sagem!
- ja sam se malo raspitivao o sagemu u ducanima i cuo sam samo dobre preporuke za njega, dok za siemens sam cuo da se zna brejkat. pa odluci!
Skupi još malo love pa kao što i eminen kaže: M55
nemoj si samo siemens kupiti, simensi su tako spori mobovi, ma za uzas. sažem ti je donekle boji ipak je to francuska kvaliteta, pa i moj sony je iz francuske i dobro radi, ko beba..
simens ostaje simens - strah, uzas i trepet (nez uvrede fanovi simensa, potpuno vas razumijem da ne zelite priznati ovo kaj ja govorim o S , jer svaki konj svog mobitela hvali :D !!!
Hej,hej,heeeej!!!To je sad vrijeđanje.Otkud tebi da su SVI Siemensi spori.Malo se skrasi te onda razmisli o čemu pišeš.= Citat =:
Poslao: vjeko
nemoj si samo siemens kupiti, simensi su tako spori mobovi, ma za uzas. sažem ti je donekle boji ipak je to francuska kvaliteta, pa i moj sony je iz francuske i dobro radi, ko beba..
simens ostaje simens - strah, uzas i trepet (nez uvrede fanovi simensa, potpuno vas razumijem da ne zelite priznati ovo kaj ja govorim o S , jer svaki konj svog mobitela hvali :D !!!
Ja imam ovog X5m i brz ko raketa.
Upalis mob i odma mozes prckat po imeniku - cita s kartice ko lud. To se odnosi i na poruke...
A pisat poruke na njemu je bar meni milina - ko na Nokii.
Jos kad ukljucis MMS i EMS podrsku, pa polifone - dobis odlican telefon, tj. definitivan best buy.
P.S. Siemensi su (S45 i C55 sam imao) jedni od najbrzih telefona sto se menija i poruka tice. Ali sto se imenika tice - uzas i strava. Osim na S45 koji sve iskopira u interni imenik pa je to onda donekle rijesen problem.
Dobro, nadovezao bih se da su Motorole najsporiji mobitel sto se imenika tice. Da bas ne bi bilo da je Siemens najsporiji :D :D :D
Sagem čovječe Sagem!(a ne onaj nacističko-microsoftoliki drekec od siemensa koji te pita "jeste li sigurni" ili "želite li to zaista" za svaku sitnicu
pa stvarno ne vidim zasto se predomisljas! Sagem definitivno posto ima color diplej al i dosta je bolji. Sagem je se u zadnje vrijeme dosta pobosljao sto se tice tehnologija.
SaGeM DeFiNiTiVnO