U t-centrima je super ponuda simensa sx1 500kn novi + simpa kartica sa 100kn
Printable View
U t-centrima je super ponuda simensa sx1 500kn novi + simpa kartica sa 100kn
ma di točno??+u zg?
na kojoj adresi se to moze kupiti???
na t-mobile stranicama nema nista
Da li je ovo istina ?
Ja mislim da je ovo neka zabuna...teško da će netko prodavat SX1 za 500kn :thumbup:
patka.... :)
Kolko je točna ta informacija?? Zaineresiran sam jako
...javi da li je to sigurno, jer ako nije - brišem temu...= Citat =:
Izvorno postao rage99
...jer veoma smo zainteresirani...
s obzirom da je proslo snizenje bilo istinito ne bih se zacudio... samo treba biti maher pa naletiti na mobitel u t-centru... u tome je bed, nigdje ih ni u prosloj nije bilo.
SX1 je opće teško nać u T-centrima... Može se nać ali cijena je oko 2000 Kn... Tako su mi rekli...
čini se meni da je ovo neka zaebancija... treba zatvorit, ili pobrisat...
sta ste svi nabrijani..normalno da nije u simpa paketu..mozda tarifa 500:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao rage99
LOL hebote...
Bilo ti je isto neko snizenje prije koji mjesec gdje ti je MDA bio 798kn, Ngage 498kn itd. sve u simpa paketu, znaci mob + broj sa 100kn.
Zasto se onda cuditi ovome? :)
Ne znam od kud vadiš te podatke,al daj javi kad budu ponovo ovakve cijene (i to prvenstveno mislim na MDA) :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Pharcyde
Ljudi moji živa istina neznam dali su ovi u t-comu nešto zaj.. ali ja sam
ga kupio i odmah prodao za 900kn.T-centar PAZIN problem je u tome da ih više nemaju imali su 2 komada.Ja isto nisam mogao vjerovat, pitao sam prodavačicu kako to da je tako mala cijena i odgovorila je da je stari model. Ako nevjerujte nemojte;D ;D ;D ;D
Ispričavam se šta nisam prije odgovorio mislio sam da neće bit tako zanimljivo!
@smartphone
Treba znati gdje pucaju prve informacije i to pratis... :)
Nego ako naleti kaj slicno javim ti, nije bed. Zao mi je kaj nisam naletio negdje kad je bila ta prosla rasprodaja po T-Centrima (ne svim) da si kupim nekaj za male novce. Brijem da bi uzeo i MDA i NGage zajedno reda radi...
BTW bila je i Motorola E550 za 500kn (takodjer simpa paket)
ovo za motrolu provijereno 500kn ja kupio. BIlo je i 7650 i sl..podosta mobova samo moras na vrijeme naletjet!!!= Citat =:
BTW bila je i Motorola E550 za 500kn (takodjer simpa paket)
...ako ovo više ne vrijedi, tj. ako nitko ne potvrdi do 17.1. da takva ponuda još postoji, ovo zatvaram...