-
grupa primatelja SMS-a
Bok svima! Molim ako netko zna koji mobitel ima opciju da se u adresaru oformi grupa te da se onda SMS-ovi šalju grupi tako da se ne mora ista poruka slati jednom po jednom članu grupe.Da ne duljim puno to vam je svima poznato iz Outlook Exp. kada forwardirate viceve i slično uvijek istoj grupi ljudi. Pozdrav.
-
Svi noviji Ericssoni i Sony Ericssoni!
-
Fala doktore,već sam dobio zahvalu i od čovjeka koji me zamolio da se raspitam o ovome.
-
Nema na čemu... al pogledaj ovaj thread još koji put jer možda (vjerojatno) grupe ima i neki drugi proizvođač a da ja to ne znam...
-
Imao je i moj siemens tu opciju.
-
Mobyfanice, molim te da se prisjetiš koji je to bio siemens i kako se uključivala ta opcija.
-
Mislim da je to MT50 i kad kreiraš neku grupu (u imeniku) istima pošalješ poruku odabirom grupe...
(mislim da je tako)
Usput - miško nešto te dugo nije bilo...
-
-
@dmi Hvala što si primjetio odsutnost, malo zbog posla, malo zbog toga što je vrijeme proljepšalo pa sam više vani, but I'm back on track.
-
Kad saljes grupi jednu poruku kosta li to ko jedna ili ko da saljes svakom posebno?
-
Naravno da se sve naplačuju jer se nazovimo to tako zauzima podatkovni kanal za svaku poruku prema odredištu pa...
-
bilo bi dobro da se placa ko jedna poruka
-
Alcateli 501 i 715 to imaju sigurno, pretpostavljam i 51x i 525.
-
Siemens C55 mi je imao tu opciju, mislim da je i Mt50 imao, al nisam 100%.
-
Svi Siemensi od C45 imaju tu mogućnost
-
Super, sad smo to riješili i idemo dalje. Da li to SL45 ima i koji od Siemensa koji to imaju ima najizdržljiviju bateriju. Možda sam malo naporan ali ko će mi pomoći ako ne vi?
-
nema sl45, jer nema grupe, a nema ti ni me ni s45, a oni imaju najizdrzljiviju bateriju
-
Hvala, moglo bi se ovaj thread i zatvoriti.
-
A ne - prvo nas navučeš na zamalo raspravu pa... ;)
U biti svi mobovi su dosta dobri što se tiče autonomije tj. baterije - naravno ako ti displej nije stalno uključen.