Tražim 55R i program kojim da ga stavim
Evo vako...
mislim, jest da biste sada mogli lijepo napisati, pa što netražiš po forumu, ali evo sad odgovor...
NIGDJE NEMA...
Još sam i ja ašao 55R , ali je vf3 i za to mi treba MSS kojeg nemam pojma di naći i 10 foruma sam pregledao, a kako za traženje moram upisati minimalno 4 znaka, MSS nemogu naći....
Dakle HITNO mi treba 55r za PST flasher ili da mi netko nadje MSS i da link...
e moze i ovako, ja sam isao na repair mobitela sa rapstudiom, i eto, sad kako kažu bi lijepo trebao staviti 55R, no zanima me jel mogu staviti i neki drugi?
recimo onaj 58R monsterpack mi odgovara...
Ja sam davno prije imao motorolu, ali eto sad sam dobio jednu na sređivanje, dekodiranje, malo išo vidjeti kako to sve radi, i eto, za sad je proces repair obavljen ok, backup je prije toga napravljen, i sad samo da ju flashnem, ali ja u svojoj kolekciji imam software samo do (mislim) 48R
ajd'te please... i ja sretan, i vi sretni...
i još mi je žao kaj nitko nije napisao pravi tutorial....
ja kad napravim ću napisati tutorial i sve zapakovati u jedan file, sve što vam treba... pa eto bu bil ja koristan, a ne da moramo pješke pretraživati 30 stranica sa po 20 postova tipa: " Uspio sam ", "ima bolji način" " pokidao mi se fon" " gdje da nađem" , pa i kad netko napiše di da nađe, nakon nekog vremena to je down...