sa službenih siemensovih stranica sam skinuo najnoviji update za cx70.sad mi nije najjasnije da li kod ubacivanja u mob mora biti uključen ili isključen?molim poštovane znalce iz ovog područja da mi to malo pojasne.
hvala,pozdrav,milko:licklips:
Printable View
sa službenih siemensovih stranica sam skinuo najnoviji update za cx70.sad mi nije najjasnije da li kod ubacivanja u mob mora biti uključen ili isključen?molim poštovane znalce iz ovog područja da mi to malo pojasne.
hvala,pozdrav,milko:licklips:
Firmware CX70
Sve piše samo treba čitat prije brže bolje skidanja updatea.
Prepare your mobile
if your mobile is switched on, please ensure that your display shows the so called "idle mobile" (you can see the battery symbol)
if your mobile is switched off, please switch it on.
Ako ne razumiješ engleski prevest ćemo.To ti je pisalo iznad linka za skidanje i naznam kako ga nevidje.
http://www.benqmobile.com/cds/frontd...0.html#content
Uglavnom mora bit uključen i sa karticom unutra.Znači samo ga spojiš na kabel(koji je ukopčan u PC) i dvoklik na update datoteku pa pratiš upute.
I naravno:
Finalise the update process with the following steps:
- enter PIN (SIM required)
- press *#9999# on your keypad
- press the "send" button and confirm with "yes"
- turn off your mobile phone and switch it on again
Da ne otvaram drugu temu, što se dobije sa v56 i dali ga uopće savit?Skinuo sam ga ali nisam još stavio?
hvala na odgovoru!sad me zanima još nešto:naime,mijenjao sam mu temu(postavio sam temu OS X).da li trebam mob vratiti na tvorničke postavke= Citat =:
Izvorno postao sms freak
prije updatea ili mogu ovako ostaviti?
pozdrav,milko:spin:
Naravno da ne!;)
:thumbup: hvala na trudu!:spin:
Da li taj update radi na CXV70?
CXV70 ima drugaciji FW od CX70, stoga postoji poseban FW update za taj model...
Jedini nacin da stavis update od CX70 je da promijenis ime mobitela u CX70, no to je neka druga prica...
a moje pitanje?
ja imam CXV70,ali kad upišem zvjezdicu,ljestve06ljestve,piše da je model CX70(verzija sofvera)i po tome sam potražio update.što sad to znači?jel to onda cx70 ili cxv70?:spin:= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
jel ti mob brandiran na vodafone? ako je, onda je CXV70...
je,brandiran je na vodafon live,ali kad uđem u meni(zvjezdica,ljestve06ljestve)piše CX70,a ne CXV70,pa me to zbunjuje.prema tome sam ubacio podatke na siemensovoj stranici za update???:comp:= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
nema veze - to je model telefona (CX70), ali je FW CXV70 ili CX7V....
kakve novosti donosi novi update za CXV70?je li netko već isprobao i isplati li se to uopće raditi?molio bih neka iskustva iz prve ruke.hvala:comp:
Koju verziju imaš?
Verzija 50 u odnosu na 43 ne donosi nikakve velike novosti. Za v.54 i dalje ne znam.
Po meni je bolje napraviti Winswup sa stranice www.siemensmania.cz (sadrži hrvatski) nego službeni update. Nije me dugo bilo, ali koliko me sjećanje služi, pisao sam o tome.
verzija je 43;product CX70;date:21.06.2005;variant:B401.= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
to su neki osnovno podatci..:spin:
Da ne ponavljam pogledaj ovu temu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15970
hvala,hvala...:spin:= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Nema na čemu ;)
moze li se ubaciti software od me75 u cx70
Probaj, ali sumnjam!;)
S obzirom da je ME75 terenska verzija C75 vrlo je vjerojatno da je moguće ubaciti softver isto kako je bilo moguće i kod C35 i M35, S45 i ME45.
vjerojatno se da nesto napraviti, ali ne samo cisto ubacivanje - trebati ce jos neki patch za modifikaciju nekih sitnica (bar ja tako mislim)...