Kao sto naslov kaze trazim nesto kao "m:robe 500", sa 20 gb, po mogucnosti touch screen , kamera obavezno, za razliku od olympusa da ima video player, mp3 se podrazumjeva ... i to sve do 500€...
Printable View
Kao sto naslov kaze trazim nesto kao "m:robe 500", sa 20 gb, po mogucnosti touch screen , kamera obavezno, za razliku od olympusa da ima video player, mp3 se podrazumjeva ... i to sve do 500€...
neznam zašto inzsitiraš na kameri kad su ionako loše kvalitete ovo što se nudi (a nudi se mrobe 500 jedini) na našem tržištu......pogledaj iriverov pmp 120
i koja je cijena tog irivera ??? :-/
kod nas je negdje oko 3200kn
a dai postoji koja caka da se glaeda video na njemu
'
Kakva caka? Kod nekih playera samo trebaš prekonvertirati video file u onaj koji je kompatibilan sa playerom.
pa covjece ovaj ne cita ni jedan video format..:wall: :rifle: :rifle:
Koji? Ako misliš na Olympus MR-500, onda ne pleja video fajlove...
steta... a dali postoji nesto sa potpuno istim opcijama + video ???
bitna mi je KAMERA
postoji, prije par dana sam vidio u hg spotu neki grundingov player,sasvim solidno djeluje ,reproducira filmove bez konverzije,muzičke datoteke....cjena je bila nešto preko 3k kuna
To bi bilo vjerovatno ovo:
http://img99.imageshack.us/img99/476...gmp36zc.th.jpg
mogu li ja da kazem svoje trenutno misljenje. (trenutno, jer misljenja se mjenjaju, zar ne) :)
toliko love iskesirat za takvu stvar, jedino ako se bas kupas u novcima ili si toliki freak za tehnlogijom da nemozes zivjet bez toga.
pregledavanje video sadrzaja i slika je vec perverzija i posto su takvi uredjaji jos preskupi kod nas, kupi si kvalitetan mp3 discman za slusati muziku.
Da ovo je malo bezobrazan uređaj :spin: Za one koji se kupaju u lovi savršen je, ali ako netko često kao luđak putuje avionom, busom, vlakom, brodom rado bi si to kupio jer ima mjesta na bacanje, filmove gledat, dosta dobru kameru, mp3 i da ne nabrajam uglavnom all in one za česte putnike...
Ja se definitivno ne kupam u lovi, ali sam si piknuo nešto slično. Znam... Shame on me... :notooth:= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
točno,sasvim ste profulali.....ja recimo otkidam sa svih strana mogučih da bi mogo kupit nešto što če me zadovoljiti,primjerice fanatično slušam muziku i ja sam ovakav iznos potrošio na player koji je izričito orjentiran za slušanje i rad sa glazbenim datotekama.