Da li mi se isplati zamjeniti K700 (koji posjedujem) za Motorolu V3??
Koja su vaša mišljenja...
Printable View
Da li mi se isplati zamjeniti K700 (koji posjedujem) za Motorolu V3??
Koja su vaša mišljenja...
Moje misljenje je ne. v2 je tanak i lijep (po meni zenski mob) al ima samo 5 mb memorije, losu kameru... Bolje si dodaj jos malo novaca i kupi D750
ne isplati..zasto ? jer je k700 u svemu bolji..(cak i u izgledu) osim ako ti v3nije posebno drag, svako uzima mob po svojem ukusu..
imatic....kakav v2?ženski mob...-da ziher,pogotovo crna verzija...
nemoj mjenjati..
V3 ti je samo šminka i ako nemaš mjesta u gačama..
Imam K700 i namjeravam uzeti V3 iako nema, ako se ne varam, ni jednu stvar bolju od SE, telefon jednostavno tako dobro izgleda (stvar procjene) da ces ga ak ti se svidja i kupiti. Ako gledas kaj jedan ima, a drugi nema, neces mijenjat mobitel.
Mijenjaj pa ako ti se i ne dopadne uvijek mozes zamijeniti natrag za K700, imam ja jedan:spin:
Hm...pa kaj da ti kažem, i ja sam imao k700i, ali otkad sam uzeo N7610 uopšte mi nije jasno kako neko može živjeti bez Symbian-a ;)
kakvi su uvjeti kolika nadoplata ? ak je neka sica mjenjaj
što se funkcija tiče, sve je na strani K700. što se kvalitete tiče, to bi bilo 1:1, a što se tiče dizajna, sve je jasno, V3. samo izvaži što ti je bitnije.
Apsolutno ne, naime cijena motorole ce jos padati a cijena K700 je pala na najnizu do sada, plus K700 je bolji po memoriji, bolji je po povezivanju, jedino sto je na strani V3 je dizajn. Softver kod V3 nije bas nesto, jasno uz dosta dorade se moze fino sloziti ali nije u tome poanta!
Ja recimo ne bi mijenjao, osim ako bas se ne zelis sminkati jer V3 je upravo za to i nista vise!
A sto se samih cijena tice mislim da ni jednom mobitelu nije tako drasticno pala cijena kao V3, od moba koji je prije par mjeseci bio privilegija onih dubljega đepa i onih koji bi radje gladovali nego ne uzeli mob, V3 je postala mob za masu, cijena od 1000 pa i manje kuna, vise ni tu sminku ne obecava.
al mob fino izgleda pa nema veze, i uskoro mijenjam SE za V3, dakle mislim da se isplati
Ovako:
1. V3 NIJE ženski mob, dapače, puno mojih frendica i kolegica je reklo da je skroz muški, pogotovo black verzija...
2. V3 je PUNO ljepši od K700 i tu se nema šta nadodati...
3. Uzmi V3...imao sam i K700, sad imam V3 i V3 mi je bolji mobitel...bez obzira na funkcije k700, zadovoljniji sam sa V3 (možda zato jer mi Symbian ili funkcije nisu niš posebno, niti nekaj jako potrebno)...
Ako ti je dizajn uzasno bitan, onda mijenjaj. Ali k700 je jednostavno bolji mobitel od v3. Vidim da si u potpisu napisao da ces uskoro nabavit 6630, a kako je u Oglasniku cijena 6630 i V3 sada vec izjednacena, ja ne bi oklijevao...
ma drzi se i k700