Može malo pomoći imam problem cijeli mob mi je usporen i ne mogu korisrit video snimanje (napiše mi FEATURE NOT SUPPORTED). Resetirao sam mob
*#7370# ali i dalje sve isto.
Printable View
Može malo pomoći imam problem cijeli mob mi je usporen i ne mogu korisrit video snimanje (napiše mi FEATURE NOT SUPPORTED). Resetirao sam mob
*#7370# ali i dalje sve isto.
možda bi novi soft riješio problem, al to mi se više čini kao hardwerski problem.
...ne kužim kako bi to bio hardwerski problem ako bi mob trebao snimat video a neće... znači ili je do sw-a ili nečeg drugog...= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
a zašto ne bi bio HW problem? ja sam imao 6630 kojemu kamera nije radila i to je bio HW problem. moguće da se njemu dešava ista stvar ko i meni. zato govorim ovo. al neka odnese u servis da mu oni to probaju napravit.
Šta to je očito neki veći problem, šta onda mi preostaje samo servis.= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
Di mogu osim u zagrebu staviti novu verziju softwera (ako ima di u blizini Rijeke)
http://putfile.com/pic.php?pic=12/35206012368.gif&s=x11
Ej problem sam riješio i ako ne do kraja,naime kada mob koristim bez kartice video i sve ostalo radi. Problem je u MMC-u ili sa utorom jer sam probao sa dvije kartice (256 i 64mb) i obje sam formatirao. :freakout: