Zanima me je li moguće flashati Mot v547 sa v557? Ima li netko informaciju, ukoliko je takvo što moguće, što se točno dobiva te koji flash/flex provjereno radi na v547?
Printable View
Zanima me je li moguće flashati Mot v547 sa v557? Ima li netko informaciju, ukoliko je takvo što moguće, što se točno dobiva te koji flash/flex provjereno radi na v547?
v547 je R472 serija i moguce je staviti firmware od ovih telefona V330,V545,V551,V555.A v557 je R4512 serija tako da se nemoze staviti njegov firmware
Aha. Reci mi, molim te, čiji je firmware od telefona koje si spomenuo najbolje staviti na v547 s ciljem micanja T-mobile gluposti. :evil:= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
E to nebi znao da ti kazem.Imas firmware za sve te telefone koje sam ti naveo na www.motomodders.net sajtu(u download/firmware sekciji) pa isprobaj...
E, već sam jednom "isporobavao", pa mi je phone završio u servisu. Sada igram na sigurno. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
Pa ubaci onda njegov monsterpack (sa tog sajta).To makar mozes biti siguran da ce dobro raditi...
Ako je gore R4512, onda bi taj vjerovatno išao na v360, ne?= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
Pa neverujem v360 je R4513...= Citat =:
Izvorno postao GoGs
moja greška! Neide da, mislio sam da je v360 R4512...= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
Da rezimiramo. :comp: R4513 je "napredniji" od R4512? Koja su konkretna poboljšanja u odnosu na R4512 te eventualni nedostaci?= Citat =:
Izvorno postao GoGs
To sto je veci broj neznaci da je bolji,ali to nema nikakve veze sa ovim thread-om tako da ...
da otišli smo offtopic... Dakle, zaključak je da se nemože to iskombinirat...= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
Super. Hvala! :closed:= Citat =:
Izvorno postao GoGs