-
6170 Tele2
Ima li netko ovaj mobitel??
Namjeravam ga kupiti pa me zanimaju iskustva drugih ljudi o tome kakav je (software, koliko SMSova stane u inbox, kakva je baterija itd.), prije nisam imao nokiu
Zanima me jos jedna stvar: na www.nokia.co.uk pise da mob ima EDGE, ali na nokia.com.hr takve informacije nema. Zasto? Da li nokia drugaciji mob za nase trziste?
-
Imam ga i kupio sam ga vrlo brzo kako je došao u Tele2 ponudu, jer mi je bio prekrasan. Jedini preklopni koji sam prije imao bio je Samsungov E700, ali ovaj dizajn me je odmah privukao. Čak ju prije i nisam primjećivao. Mob je vrlo dobar, ali mana mu je vrlo mala memorija od svega 2 MB i nedostatak BT-a, ali kako uz njega imam SE D750i, te mane padaju u drugi plan. Kapacitet SMS inboxa ne znam, ali mi je zato super, za razliku od Samsunga, da ako slučajno pritisnem crvenu tipku prilikom pisanja poruke, poruka ostane spremljena. Baterija mu uz neko normalno korištenje traje 3 do 4 dana, a kalendar joj je bolji i od D750i. Tipkovnica je velika i jako ugodna za pisanje, a kromirano kućište i unutrašnjost jednostavno plijene pažnju. To za EDGE sam i ja pročitao da ju ima, ali mi to ništa ne predstavlja kad ga ne koristim. Preporučam, ali si ju ipak uzmi u ruku ako ju planiraš kupovati jer je ipak nešto malo deblja od većine preklopnih uređaja.
-
mozda ti se ucini zanimljivo da sam ja kupio nokiu 6170 u tele2 i ubacio vipovu karticu i radi, iako na kutiji pise da telefon iskljucivo radi na tele2 karticu :-)
da objasnim da se radi o - tele2 paketu sa 2x tele2 bla-bla paketica po cijeni od 1195 kn, znaci mobitel nije na pretplatu uziman, pa mozda to ima kakve veze.
uostalom neka i neko drugi proba, tko ima isti mob, a da ga nije uzo na pretplatu pa da vidimo jel to nekakav propust kod njih ili samo slucajnost sa tim jednim aparatom.
-
Moja Tele2 Nokia 6170 koja je kupljena na pretplatu također radi sa osatlim karticama, točnije sa 098.
-
:-) zanimljivo, eto bas mi je drago, samo da u tele-2 ne skuze pa da i drugi imaju isto sansu kupit nekodiran mobitel za manje novaca.
-
to je kewl od strane tele2 ekipe...
-
Nije svaka njoka 6170 otkljucana!!!!! Ja kupio jucer jednu koja nije!!
Sad kako da je otkljucam, preko nokia calculatora ili kod tipa koji otkljucava?
-
sa nokia calculatorom ne ide!!! tko zna otkljucat taj mob?
-
Kupio si ju u tele2 paketu misleći da je definitivno odključana i da si u nju možeš ubaciti neku drugu karticu? Malo nepromišljeno. Daj ju odkodiravat za cca 100 kuna onda.
-
Ima li ova nokia podršku za mp3?? Na nekim stranicama piše da ima, na nekima da ne, a u uputstvima koje sam skinuo na stranicama nokie mp3 nije naveden. Može li mi to netko pojasniti (mislim, dali podrška postoji s određenom verzijom softwarea)?
-