Ušteda memorije / par korisnih hintova - D600
Ovdje su stvari koje trebate napraviti da sačuvate nešto MB...
1. Ako prebacujete slike na telefon, otvorite photoshop, i smanjite kvalitetu na nisku, znači 20-30kb, na mobitelu će se prikazivati lijepo kao i slike najviše kvalitete.
2. Ako prebacujete muziku, nemojte prebacivati kvalitetu 192kbps ili višu. Uzmite neki program i prebacite muziku u kvalitetu 44-48kbps, isto će vam se čuti. Recimo ako je pjesma velika 6mb, vi je možete resize u 1.5mb i čuti će vam se isto. Vi izračunajte, ali ja sam sebi upravo uštedio 35mb, a imam oko 25 pjesama od 3min na mobitelu.
Par korisnih hintova
1. Ako hoćete sliku zumirati, morate je prebaciti u photo directory. Znači ako je u Downloaded ili Favouirte, nećete biti u stanju zumirati sliku, jedino ako je ne prebacite u Photos direktorij. Iako ako ste sliku iznijeli iz mobitela koristeći karticu ili neki drugi način, tada zoom mogućnost odlazi u nepovrat.
...
Ovdje napišite što još hoćete, pa ću ja još napisati nešto i editirati prvi post vašim odgovorima
jos "TIPS&TRICKS" za D600
• Setup Menu and Software Versions
*#1234# = Firmware
*#1111# = Software Version
*#2222# = Hardware Version
*#06# = IMEI
*#8999*8378# = Access Setup Menu (Use at own Risk)
• Active EDGE
- *#4777*8665#
- GPRS settings (broj 6 in menu)
- Choose EGRPS mode
• Make the external speakers louder (!!use at own risk!!)
- *#8999*8378#
- H/W Test - Audio Settings
- 9. IIS Normal
- RX Volume
- and set the values there, the lower volume 10 is, the higher the sound goes (volume 10 is the loudest it'll go, level 1 is "49" and down untill level 10, which is set at "4", Don't forget to write down your original settings first)