-
Jel valja ova maticna?
http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=A202171
Ne treba mi nesto posebno posto taj komp sluzi samo za gluposti,filmove i mjuzu tak da nemora nist pretjerano bit.Ovak imam staru matsonicovu s478 i na njoj su riknuli usb-i i od audia izlazi,na njoj je celeron 1.7,tak da bi i to preselio na ovu novu.Sad jel se isplati,jer nemislim dat vise od 400kn za maticnu tog ostarijelog socketa?
-
Hice mi je pa ono ak nije problem da mi neko kaze.
-
radije kupi od nekoga polovnu matičnu, jer ja sam radio na nekoliko takvih matičnih (asrock) i stvar je ovakva, imale su neke pogreške u prijenosu podataka... odnosno recimo kad bi ti nešto spržio na CD, tebi bi radilo lijepo, ali ako netko drugi pokreće , izbacivalo bi mu CRC error...
Ova ima pak dobar chipset i mislim da ako ne zelis kupovati nesto polovno tipa epox, abit i asus, da je ovo OK! izbor.. samo za slusanje mjuze i potpuno office način rada kompjutera..
-
Gle, ja sam trenutno isto na asrock jer mi je Abitica zgorela, za tvoj proc ti ni neka jača ploča netreba, al ta asrock ne vrijedi 395kn ni u ludilu moja je ista takva, stara 2 mj. s garancijom i kupio sam ju za 130kn.
Nađi nešto rabljeno i ok bude ti.