Evo moj frend si želi kupiti novi mobitel. On bi sebi najradje kupio neku smartphone nokiu, ali mu je jako važno da ima (dobar) mp3 player sa dobrim slušalicama. I jos traži neku koja nije preskupa (do 3500kn). Hvala
Printable View
Evo moj frend si želi kupiti novi mobitel. On bi sebi najradje kupio neku smartphone nokiu, ali mu je jako važno da ima (dobar) mp3 player sa dobrim slušalicama. I jos traži neku koja nije preskupa (do 3500kn). Hvala
jednostavno nokia n70 2700 na crno
neka sačeka 3250, mislim da će cijena biti nekih 2500KN (dućan), najavljuju je kao glazbeni MP3 telefon a dolazi početkom godine.
3250.....cjena če sigurno biti preko 3k kuna
@frog svi modeli od 6630 (uključujuči) nadalje imaju jako dobre stereo mp3 player.....softverski ga možeš promjenit,ima jako dobrih riješenja koji reproduciraju i wma,ogg....
N3250 će biti i blizu 4 tisuće, ako ne i više.
Meni se čini da će biti blizu 5k. Tako je bar N70 koštao kad je došao. Ne znam jel šta pala cijena= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Dakako da nije pala cijena N70, nije pala ni cijna N90 koji je stigao u dužane još u 8. mjesecu. A glede 3250, proričem cijenu u dućanu 3500-4000 kn. Ipak je za klasu ispod N70.
Hvala na prjedlogu. ali sam čuo za neku 6630 koja je namjenjena baš za slušanje mjuze, neka music edition. ?
To je bilo na netu svojedobno, ali nisam još vidio u dućanima.
music edition je prektički ista 6630,sa drugačijom maskom i ovime u paketu:
http://www.mobilefun.co.uk/popups/ga...roduct_id=7382
....ako tražiš isključivo za ovu namjenu 6630 bi ti bio idealan,pogotovo sada kad cijena više nije toliko visoka
ipak je malo nadograđena:http://www.tportal.hr/tehnologija/mobiteli/fset.html
vjerujem da si htio pastat ovaj link: http://www.tportal.hr/tehnologija/mo...0/0323006.html
citat:
aplikacija koja podržava rs mmc kartice,lol ....ovo fizički nije moguče= Citat =:
U nadograđenu verziju ovog 3G mobitela ugrađena je i audio aplikacija koja podržava RS-MMC kartice kapaciteta do jednog gigabajta.
kao što reekoh to su identični mobiteli i pokušaj nokije da nešto zaradi.
Ovo mi se čini još jedan u nizu promašaja nokie. Pa 'ko će sad to kupovati uz eve ove novije modele. Možda jedino ako je ponude po nekoj promotivnoj cijeni.
Uzmeš si običnu 6630 i smimiš neki player koji podržava stereo i ukopčaš slušalice i to je to. Cijena(prava sitnica) 2.5 milje (kod švercera)
Ja sam mozda neobjektivan, jer nisam prezalio prodaju svoje 6630, ali svejedno mislim da je to pravi mob za tvog frenda.
Sad pošalji mail adminu da ti se promijeni nick ;D;D;D;D= Citat =:
Izvorno postao marko6630
Inače 6630 je jedan od boljih telefona koje sam koristio. Brzina je vrlina.
A, to ne! I kad budem imao Nokiu N900123945, jos uvijek cu ponosno imati taj 6630 u nicku ;)= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
@Sodom-daj mi pokaži par trikova kako softverski unaprijediti zvučnik moje 6630.Zvuk je recimo srednja žalost.Jako dobro reproducira mjuzu skinutu s Vodafone portala,čuje se bas i muzika je dosta jaka.Ali neke pjesme su mi pretihe.Pokušao sam s MP3 Gainom,ali zvučnik kao da ima gornji limit pa mi ne pojačava.= Citat =:
Izvorno postao sodom
softverski nemožeš unaprijedit ono što je hardverski limitirano,kako misliš da je zvuk srednja žalost?! ja sam čuo nekoliko 6630 i mogu reči da je na svima zvučalo jednako i to vrlo dobro.....sa mp3 gainom možeš diči gain no odnedavno ima bolje riješenje imenom WMAPlus v 1.20 koji u sebi ima softversko dizanje gaina,kod mene radi perfektno a tvrdim da je ovo najbolji player na s60 platformi.
nikako ne uzimaj 7610..
a preporuciam 6630 ili
6680 u zadnje vrijeme.
izgleda da je dobar program.Nisam ga skidao jer je prevelik,nekih sat vremena skidanja."Srednja žalost"-mislim na reprodukciju mjuze preko zvučnika na mobu.Preko slušalica je druga spika.Evo,samo za primjer,imam k750 već 2 dana i 6630 ima čak jači vanjski zvučnik od SE.Jasniji,pogotovo kod diktafona.Ali,kad ga uspoređuješ sa Samsungom d500,zvučnik je "srednja žalost".
Gotovo, rješeno, lik je uzeo nokiu 6630, kod crnjaka, platio je 1250kn sa punjačem i slušalicama (valjda nije ukraden). To je stvarno fantastičan mob, jedva čekam da vidim HD benchmak kako radi na njemu ( ako neznate šta je to odite na Jbenchmarkovu stranicu)
Dobar izbor, a i cijena nije loša čak mi se čini i pre malo. TIM-ove su trenutno 250eura +iva = oko 1600kn
Rekao bih jedan od "univerzalnih" Symbiana, onih koji ne umiru tako lako. Svakako,ima nekih svojih mana koje donosi starost,ali još uvijek može pod mesti s nekim drugim mobovima.
Veoma dobar izbor!