Eto imam i ja konacno pitanje,zanima me kako prebaciti 10 tak mb na nokiu 3650 putem bluetootha? Naime uvijek mi javlja da imam premalo memorije pa ako ima neki programcic.... Molio bih pomoc
:creep:
Printable View
Eto imam i ja konacno pitanje,zanima me kako prebaciti 10 tak mb na nokiu 3650 putem bluetootha? Naime uvijek mi javlja da imam premalo memorije pa ako ima neki programcic.... Molio bih pomoc
:creep:
mozes direktno slati na MMC ali samo putem Infrared ( barem ja na 6600 )
Pa kaj te ne pita di hoćeš pohraniti to kaj prebacuješ BT-om...ne znam kak je na 3650, ali ja sam na 6680 uvijek dobio upit dal hoću da mi podatke prebaci na mob ili MMC...
U opcijama poruka stavi da ti se spremaju na MMC jer se inače spremaju na telefon gdje nemaš dovoljno prostora.
e da ali ja te opcije nemam????????????????????????????????????????????? 'Pomagajte!!!!!
Probaj meni>poruke>opcije>ostalo>korištena memorija (barem je tako kod mene na N6680)
Da, sličan problem imam i ja na 6260... Postoji li neki program za te stvari?
pa nemojte uspoređivat 3650 i 6680. u 6680 je to malo drukčije riješeno ja mislim. na 3650 ne možeš izabrat da ti preko bt-a šalje na mmc. ide direktno u poruke čiji je folder na mobu a ne na mmc-u.
zvjerka, u postavkam se prebaci da sve pristigle poruke sprema na mmc karticu,to nije nikakva razlika između 3650 i 6680
zar se to može namjestit na starijim symbianima? ja sam mislio ta to vrijedi samo za novije. my bad!!!:creep:
edit: ja to na svom 6260 ne mogu nać! sve sam pregledao al nema! u ovom izborniku što je dark naveo u mene ima samo opcija da spremam odlazne poruke i koliko da ih se spremi!
Dobro je rekao Dark sve s BT ide u poruke.U porukama ideš na postavke>ostalo> korištena memorija tu prebaciš na mmc!
e pa to kod mene na 6260 nema! možda na 3650 ima al mislio sam pošto kod mene nema da nema ni tamo jer je 3650 stariji od 6260
naravno da nema treba mu onaj mali program ----msdrive E----,tak je i na mojoj nokiji 3230
a ja mislio ja lud:notooth: ! aj hvala bogu nisam!
ako prebacuješ sa pc suite-om možeš odabrati gdje da stavlja podatke
Eto hvala svima koji su se potrudili pomoci mi oko ovog problema,ali nazalost neuspjesno:((((( problem mi se javlja i sa panasonic x700 koji ima bolji softver od n3650,pa ako netko moze pomoci........ Inace za prebacivanje podataka koristim iskljucivo bt.
i x700 koristi stariju verziju symbiana ja mislim. isto kao i moja nokia.
Eto da se javim sa rjesenjem problema, trba obavezno koristiti pc suite jer onda mozete odabrati gdje ce se sto spremati,dali u meme telefona ili na sd karticu,isto vrijedi i za spajanje panasonic x700 putem bt,hvala svima na pomoci!
Meni radi ovako:
Neki file(npr10mb) stavim SEND TO->bluetooth device
Prije toga treba namjestiti:
Poruke->postavke->ostalo->korištena memorija:mmc
Probao sam i sve riješava msdrive. thanks