-
Rejting tema
Vjerojatno znate da u svakoj temi na dnu stranice imate i mogućnost ocjenjivanja teme... pa bi molio cjenjene članove da tu mogućnost i koriste kada misle da je potrebno. Dakle ako vam se neka tema osobito sviđa ili mislite da nije trebala ni biti otvarana (ili nešto između :) ) slobodno to izrazite svojom ocjenom teme. Potrebno je da najmanje dva člana glasaju da bi se rejting pokazao u kućici koja je za to predviđena (ili kraj naslova teme kad se u temu uđe).
Gotovo nijedna tema nema rejtinga a bilo bi dobro znati ukupno mišljenje članova o pojedinim temama... :)
-
Mislim da bi bilo ok da ocijenjujemo svaku novu temu...
-
-
Možda nakon što se neka diskusija u temi razvije pa da ocjena bude relevantnija...
-
Koja bude imala najbolju ocjenu dobit' će pohvalu a one nedovoljne padaju razred... ;)
-
Gotovo da nisam ni promjetia kučicu za ocjenjivanje. Slažem se, trebalo bi dati ocjene
-
jos par glasova, pa bi i mogli to poceti primjnjivati u praksi... :)
-
I bez zlouporabe i nerealnih ocjenjivanja molim. :nono:
-
A sigurno; još dva člana i ova tema je na jedinici... ;D
-
a za pocetak, barem glasajte za ovu temu ... :)
pa da vidimo... :) :) :) :)
-
-
Kako je ocjenjivanje teme čisto subjektivna stvar i kako ovdje "dolazim" da bih se opustil i kako moj ukus ne mora nikom drugom bit po volji kategorički odbijam ocjenjivat bilo koju temu. Uostalom popularnost tema vidi se i po broju odgovora.
-
to i ja mislim, pa svi smo pogledali sve teme i vidimo dali nas zanimaju, imam 56k i neda mi se cekat da mi se ocijeni tema bezveze, ali to je naravno samo moje (i sljakino) misljenje
-
Makar zvjezdice razbijaju ovo sivilo... ;)
-
Nisam baš nešto zagrijan za rejting trema ali mislim da bi bilo turbo interesantno napraviti rejting postova. Samo nemojte pitati kako jer sam ja veliki naturščik u svemu ovome.