Moj stari želi prijeći na Optimu. ja mu tvrdim da je to mazanje očiju, pa me zanima ima li tko iskustva s njima. Po mogućnosti loša, tak da mu znam izreferirati da to nikako ne valja. Zapravo, trebaju mi dobri argumenti protiv.:satan:
Printable View
Moj stari želi prijeći na Optimu. ja mu tvrdim da je to mazanje očiju, pa me zanima ima li tko iskustva s njima. Po mogućnosti loša, tak da mu znam izreferirati da to nikako ne valja. Zapravo, trebaju mi dobri argumenti protiv.:satan:
Zašto bi to bilo mazanje očiju? Od kud ti takvo što? Ja sam od proljetos na Optimi i smanjio nam se mjesečni račun za 20-30%. Samo što su ljudi preljeni da bi takvo što napravili, pa ostaju kod T-Coma, plaćaju više i dalje kukaju. A usotalom, kao da je to neki posao. Sve oni naprave.
U pravu je frish-KI.Nije to baš mazanje očiju.Izgleda da, kako se ono kaže:mi bi se je.... a da nam ne uđe.
Čemu onda kukanje!
Pa dobro onda, pitala sam za iskustva. Očito ima pozitivnih. Mogli bi malo detaljnije.
Što tu imaš detaljnije? Odi na njihov web i usporedi njihov cjenik sa T-Comovim. Ja sam tako vidio da nam OT više paše.
Gle, znam otići na njihovu stranicu, to uopće nije problem. Kad bi svi savjeti bili u tom stilu, onda forumi ne bi ni trebali postojati.
hvala na odgovorima
Fiksni provider kao i svaki drugi, dakle dignes slusalicu i zoves, broj ti ostaje, a sve druge brojeve biras kao i dosad. Cijena je povoljnija zbog obracunske jedinice od 1 sekunde (na T Comu je cak 60 sekundi). Takodjer jeftiniji su i medjunarodni pozivi te pozivi na mob. A ono sto ne razumijem je zasto ti zelis ostati na T Comu, mozda zato sto su ruzicasti? :)
Zaboga, pa kako da ti objasnim da je jeftinije, kad se sama možeš uvjeriti na njihovim stranicama uspoređujući cjenike. Tako ti mogu reći da je T-Com dva puta jeftiniji, a neki bi povjerovali. I ne znam koji te dio mog posta mogao tako izbaciti iz takta...
moja frendica se prebacila na optimu i veli da se preporodila.Neki dan su bili njihovi predstavnici(hm) u Konzumu i nudili mi da se prebacim.Meni to nije neka stavka ,jer nepričam puno.
bok svima,
imam jedno pitanje u vezi OPTIMA MAX paket
dolje pise "Povlaštena cijena od 1 lipe po minuti, za prvih 100 minuta razgovora vrijedi samo za uslugu predodabira operatora." --> sto to znaci?
hvala
Baš zato ja ne volim kada ljudi kukaju protiv T-coma a još uvijek ga koriste...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Koliko je meni jasno, to znači da za prvih 100 potrošenih minuta, plaćaš 1 lipu, a da se naplaćuje prema cjeniku nakon toga.= Citat =:
Izvorno postao vkosalec
Ma na optimu ću/ćemo preći tek kad počnu nuditi ADSL jel glupo mi je imati hrpu računa.
...ovo i ja osobno čekam,onda je prelazak zagarantiran,no morat če ponudit konkurentnu uslugu max tv-u :)
Iskreno, jos se ne isplati prelaziti na druge operatere, jer ionako se pretplata placa T-com-u, meni je to glupo,.... osim toga imam MaxADSL,.... pa je jos malo prerano govoriti o nekakvom prelasku na drugog operatera.... slazem e s cyberphere-om i sodom,... treba jos vremena da se sve poslozi na svoje mjestu,...
Kakve veze sad ima ADSL sa fiksnim opereterom? I ja sam živi primjer da se isplati prelaziti. Ne isplati ti se ako imaš mjesečni račun od 90 kuna.
Pa ima veze jel imaš hrpu računa pa se izgubiš. Te račun od optime, te račun od t-com, pa račun o adslu itd= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
ko je kome povoljniji je stvar svakog osobno... ja recim imam tcomov super 150 i to mi je trenutno najpovoljnija opcija na tržištu
a bas je neko veliko trziste :D,btw imas lijep broj postova -.-
Ma to nije neka ružičasta boja:notooth: To je više purpurna i ružna mi je. Lijepo si mi objasnio.= Citat =:
Izvorno postao JBT
@ Frish-KI- uopće me nije ništa kod tebe izbacilo iz takta, ma di bi došla kad bi me to izbacilo iz takta?
A vidiš, ovo da pretplatu plaćaš t-u je bzvz jer je pretplata ionak preskupa.
I ta me stavka u cijelom mjesečnom računu i najviše smeta.
Ja imam mini halo pretplata mi je 45.kuna,ako ti je to stavka onda stvarno!
Ako je to toliki problem i ako radije plaćaš više, onda svaka čast. Meni nije bed što dobijem posebno za Optimu, posebno za T-Com pretplatu i uskoro posebno za ADSL. Barem je preglednije. ;D= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
A kako stvar stoji sa ISDN-om kod optime? Jel sve ostaje isto ili?= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Da, stavka je jer iznosi 65 kuna+ 12 kuna za dodatne usluge. dakle, 72 kune.= Citat =:
Izvorno postao lili
pa pošto ti nikako nepaše,najbolje je da "smanjiš doživljaj."