Ljudi pomagajte, kupujem na poklon playstation 2 pa me zanima koji chip mora imati da se normalno mogu vrtiti svi cd/dvd-i bez onog pomoćnog cd-a? Nadam se da sta me skužili...
Printable View
Ljudi pomagajte, kupujem na poklon playstation 2 pa me zanima koji chip mora imati da se normalno mogu vrtiti svi cd/dvd-i bez onog pomoćnog cd-a? Nadam se da sta me skužili...
...Mars 3, koliko znam... ne znam jel izašao kakv novi...
MARS Pro GM-805SE chip, ako se radi o "starim" PSTwo konzolama, ako je pak najnoviji model PSTwo konzole, onda isto mars ali drugi model....= Citat =:
Izvorno postao Mobyfan-ica
nemoras se brinut oko toga....svi ti sad prodaju u paketim i sve konzole su modificirane...
Hvala vam, ma pitam jer se sjećam da kad sam ja imala dvojku morala sam naknadno ugraditi taj neki čip da nemoram svaki put stavljati onaj neki zamjenski. Nego jel se više isplati kupiti ona slim ili 'normalna' verzija? Pitam jer sam čula da je serija tih slim imala neku grešku...
uzmi SLIM, ionako imas 12 mj garancije, a ti je bila (ako je) jedna serija koja je rasprodana i ti neces naletit na nju....pozdrav
Ok, hvala! :)