Da li uopce planirate ici?
Stavljajte informacije o
1. Kako do karata?
2. Kako u Njemacku?
Printable View
Da li uopce planirate ici?
Stavljajte informacije o
1. Kako do karata?
2. Kako u Njemacku?
1. Pretpostavljam novcem.
2. Busom, avionom, autom, vlakom... stopom?
;D
di da idem? u njemacku? ne...
za Dinamo bi isao u njemacku da igra ligu ili kup al za repku ne...
ja odoh u koln
e vidis kod mene je suprotno, jos ni jednu utakmicu repke nisam propustio (mislim doma gledati ;D) a za Njemacku budem vidio jos= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
...baš me ne zanima previše jer nikad više neće ponovit uspjeh iz `98... tj. hoću reći - reprez. je shit... odmah ćemo ispast...
a ni skupina nam nije bas prelagana :-/= Citat =:
Izvorno postao Eminem
...zato i kažem da će ispast...= Citat =:
Izvorno postao vkosalec
don't be an pesimist
ako je slabi mančester ispao iz lige prvaka,nemora značiti da će i Hrv. ise svj. tak brzo eminem:)
Sa navijačke strane grupa nam je totalno za *****.
A ni proč je nečemo lako...ako uopče prođemo.
Razočaran sam...ništa...spremati novce za ligu prvaka s dinamom.:)
Ja sam optimist pa mislim da ćemo bit drugi u skupini iza Brazila, mislim da bi trebali...
samo ako kartu ne nabavim neću ići u njemačku:)
ak sam bio u portugalu kako da onda njemačku propustim
koja je 3 puta bliže;)
i ne brinite prolazimo dalje sigurno!
Citam ovo i ne vjerujem .. ljudi pa di ste vi bili kroz kvaalifikacije za ovaj SP?!?!?!
igrali smo jedno 10 tekmi , nijednu zgubili , glavne konkurente za prvo mjesto smo dobili i doma i u gostima . Mi smo druga ili treca najbolja rešprezentacija po bodovima od svih 8/ 9 skupina ...
???!?!
a kog smo sad dobili??'Socijalnu Australiju koja je na SP dosla zahbaljujuci pobjedom nad 11 aboriđina iz Novog Zelanda koj ise prije tekme nisu ni upoznali , i Japanom koji je ozbilljni nogomet poceo igratt prije 5 godina.
dont be such pesimists!
lol!!!!!!!!!!!
Pa ovaj post je bio i namjenjen prvenstveno kako do tog vrijednog papira!= Citat =:
Izvorno postao damgol
Ako karte uspijem nabavit nema problema sa prijevoza! To me samo zanimalo kako cete vi!
Ja namjeravam na Hrvatska-Brazil ici sigurno, na kladionicu staviti sve para sto mi ostane na nerjeseno, pa ako bude imat cu para za cijelo prvenstvo da odgledam!!!!!;D
Ja cu ici najvjerojatnije ne na tekme nego ovak iz zajebancije... jos trebam vidjeti kaj ce se dati zaraditi u ovih 6 mjeseci i kak ce se ekipa dogovoriti. mislim da druzenje s ekipom iz australije, japana, brazila i ostalih ne treba propustiti...
Steta sto se Rep. Irska i Skotska nisu kvalificirale, to bi bio kaos...
A ako fulam Njemacku tjesim se time sto je Europsko u Austriji i Svicarskoj, to je josh blize od Njemacke... :)
= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
Živa istina!
Pa da, dobili smo super skupinu, sličnu onoj iz '98. :)
prognoza:
s brazilom-> x
s japanom-> x
s australijom-> pobjeda!
i dovoljno za prolaz!
Ja idem sigurno, na utakmicu protiv Brazila, jer igraju u Berlinu, a tamo mi je sestra, pa imam gdje biti, a do tmao s autobusom ili avionom!
ja niti na jednu tekmu hrvatske možda ako prođu dalje.....:-)
@renegade
mene zanima kak mislis ici na utakmicu kad su sve karte planule u roku odmah, a HNS ce dobiti samo par tisuca ulaznica za koje ces trebat imat srece da ih dobijes jer se dijele na obitelj igraca, sponzore i pun qrac navijaca itd...
Onda vjerojatno neću moći ući na stadion!= Citat =:
Izvorno postao Pharcyde
znas onu staru: dobar konj ima 1000 mana, a los samo jednu, a to je da nevalja= Citat =:
Izvorno postao smogovac