Ovako zanima me da li neko mozda zna da li se moze u siemensu,ili u nekom drugom gsm ducanu nac kuciste za SX1,i kolika bi mu bila cijena odprilike?poslao sam mail u siemens ali nista mi nisu odgovorili.
Printable View
Ovako zanima me da li neko mozda zna da li se moze u siemensu,ili u nekom drugom gsm ducanu nac kuciste za SX1,i kolika bi mu bila cijena odprilike?poslao sam mail u siemens ali nista mi nisu odgovorili.
Orginalno kuciste puno kosta, ali imash onih nekih jeftinih pa ti je mob u malo vise boja nakon sto ih aplicirash na SX1, a trebao bi ti Siemens to nekako mogao naci, nasi u Sarajevu to mogu meni se cini
Koji djelovi kucista ti trebaju, mozda ti ja imam nesto, javi se na pm.
kako je vec receno, imas i neoriginalnih kucista no zaista neznam dali se to isplati kupiti jer ono sto sam ja vidio su uzasne kvalitete, a koliko dođe originalna maska - neznam, zvrcni siemens pa se raspitaj...
pitah ja kolko dodje crna maska, kaze ovaj iz shopa 200€, ja mislim da se zeznuo taj covjek sto radi, ali to je jedina informacija koju imam
Pitaj ove momke iz siemensa kolko dodje, ali nije ni malo jeftina, pokvarilo mi se frendu kuciste na nakvom smartphoneu nokiji, pa nije nabavljo novo jer je bilo skupo, ovdje je ja mislim isto stanje
ljudi hvala vam svima,ali saznao sam iz siemensa koliko je novo kuciste + zamjena.Cjena kucista sa zamjenom je 670kn.
UFFF, skoro pa kupis cijeli novi ;)
vidi jel netko ima nesto dijelova ili pokusaj nabaviti neki neispravan za sitne pare, pa...
670kn? Crno kuciste ili obicno?
Gdje ti je problem s kucistem, mozda ga mozes popraviti s manje financija, malo pogledaj ako netko ima pokvaren SX, ili negdje po servisima
Imam ja pokvareni sx ako nekom treba, nije crne boje.....
jel se moze mijenjat maska na SX1?? Kako??
Ovdje je lijepo objasnjeno kako se moze promijeniti maska
TUTO:how to replace covers
E kolko dojde maska za SX1 crna i obicna ima koji ducan da se negdje kupi malo jeftinije=?
Ja ti mogu tu kod sebe u utorak pogledat dal ima pa ti javim kakva i po kojoj cijeni