pozdrav svim mobiteloljupcima:)
trebam od vas malu pomoć..naime..curi mi je brzo rođendan a ja sam tajnim načinima saznao da joj se sviđa SAMSUNG SGH-E730 i to CRVENI pa me zanima dal znate gdje bi ga mogao nabaviti??
Printable View
pozdrav svim mobiteloljupcima:)
trebam od vas malu pomoć..naime..curi mi je brzo rođendan a ja sam tajnim načinima saznao da joj se sviđa SAMSUNG SGH-E730 i to CRVENI pa me zanima dal znate gdje bi ga mogao nabaviti??
ja to nisam vido još u našim dućanima...sorry što nisam od pomoći...uzmi u obzir e530...
nisam vidio e730 crveni al sam vidio e720 crveni, mislim da bi ga trebalo bit u europatrade-u, a kaj nebi trebala uskoro doc roza motorola v3??
h**p://imgs.idnes.cz/telefony/A050727_DNO_RAZR_PINK_VELKA_V.JPG
Da u Europatradeu 100% imaš e720 crveni(znam jer ga ima stara od cure, onda ga je tam kupila)
Po meni bolji izbor ti je e720 jer razlike u ta dva modela su minimalne( pogotovo te to nemora brinuti ako ga kupuješ curi jer mislim da neće niti uočiti razlike osim onih u fizčkom izgledu moba )
definitivno e720! a mislim da vec postoje i zamjenske original maske koje su u raznim bojama za oba mobitela, pa malo pogledaj uokolo po gradu, mozda na nesto naidjes....
Svejedno mislim da je čovjeku itekako bolja opcija i jeftinija kupit e720 a ne da kupuje e730(praktički isti mob) i daje više novaca + još novce za masku= Citat =:
Izvorno postao igl
thnx ljudi..ali u specifikacijama e730 na netu piše da postoji u crvenoj boji??..i zar nije 730 ljepši?
meni osobno ne... cak mi je katastrofa dizajn...
koji su još onako dobri i fency mobiteli za ženski dio populacije?
Definitivmo ti je Samsung E530 ima mi ga cura i to ti je pravi ženki telefon dobiješ i još malu torbicu s njim. ako to nije ženski mob onda neznam kaj je;D. To ti je nasljednik onog lady samsunga http://gsmarena.com/samsung_e530-1129.php
moje su se frendice popalile na Samsung SGH-E530...pravi ženski mobić :D
Update: a ni Samsung SGH-E630 nije loš...onak je baš minijaturan...taman za žensku ručicu :D
e530 je za curu telefon prvaliga ima sve pol cura, nece ni znati kaj sve ima, i super je mob...dizajnom mi je predivan.Moja stara ga ima i odusevljena je s njim
Ako tražiš šminkerski mob, bez previše funkcija, uzmi joj Siemens SL65 Escadu...moja cura je očarana tim mobitelom...
A ak hoćeš crveni Samsung, dajem glas za crveni E720 - čak mislim da ga je bilo u Svijetu Medija u Importanne Galeriji, al ne znam jel ga još ima...
danas sam otišao pogledati SGH-E730 i totalno je dobar..onaj 720 nije baš nekako ženski a ima i onu iritantnu tipkovnicu ala star-trek..izgleda da je to moj izbor..