malo sam svrljao po t-mobile stranici i u ugledam zm 60 po cijeni od 2598kn.www.t-mobile.hr
Printable View
malo sam svrljao po t-mobile stranici i u ugledam zm 60 po cijeni od 2598kn.www.t-mobile.hr
dobar aparatic, malo wierd IMO po izgledu, ali OK.
jel netko ima taj mobitel? zanima me kolko je kvalitetan
-imaju ga u ponudi već neko vrijeme a prvo su ga predstavili prije par mjeseci poslovnim korisnicima
-mali je simpa izgleda a kvaliteta je u maniri samsungovih preklopnjaka (kažu vrhunska)
- bio bi sretniji da ima proširivu memoriju i da se vrti na symbu ali eto ....
:licklips:
Sto vi mislite da li je bolji od z500
pa zar nema prosirivu memoriju?:creep:
u t-mobileu je nazalost i ovaj aparat st-mobile menijem sto je uzasno jer telefon ima isti meni kao i njjadniji samsung siemens sonyericsson ili bilo kaj drugo.uzas sto unakazuju telefone tim menijem
Apsolutno se slazem, to je generalna katastrofa sto ucine od menija..= Citat =:
Izvorno postao McLaren
Ja sam svoj mob kupila u T-mobile-ovom start paketu, no tek doma sam otkrila da je on ekšli i radjen bas za T-mobile, njihov logo ne samo da je otisnut na aparatu, vec i na kutiji aparata!! :retard:
Enivej, ja opasno razmatram soluciju da odem u Centralni servis i dam si na njega originalan software, a to bih svakome preporucila, jer ovaj od T-mobile-a suxa!!
Jedino sto to kosta 200 kuna..
No jos uvijek smatram da je bolje dat tih 200 kn servisu, nego nekome iz oglasnika manje para, da mi mob ne s*ebe..:eek:
Nego, da ne odem previse u oftopik, htjedoh reci kako je moje misljenje da se ne isplati kupovati brandirane telefone.. Radije kupi sam aparat.. To ce te kostat skuplje, ali te nece nazivcirat.. Vjeruj mi!
ZM60>>Evo ovak, mob. je na prvu ruku odličan, krasi ga kao i većinu samsunga izgleg i eleganca, jedna od stvari koja je stvarno odlično riješena je navigacija, odnosno raspored tipki, jednostavno mobitel je namjenjen mlađoj populaciji kojoj je danas mp3 neizostavan dio uređaja, iako je pravi multimedijalni uređaj krasi ga još i podrška za 3g mreže, zaslon je malo veći ali ništa posebno, uz unutarnji zaslon od 262k boja tu se nalazi i CIF kamera, dok je vani već klasičnih 65k i DOBRA VGA kamera od 1MP.
Moja osobna zamjerka je memorija (nekih jadnih 50-ak MB),izostavljen utor za mem. karticu, izostavljena navigacija ispod vanjskog zaslona (što bi bilo nužno za slušanje MP3-ca), i najveća od svih >>stvarno jadan izgled meni-a, ikone su stvarno za klasu niže u odnosu na ostakak konkurencije u koju bi smjestili ovaj model!
Po meni ZM60 je precjenjen uređaj >> o ukusima se ne raspravlja ali moja preporuka je E730!
Malo OT sori. Sto se tice tog t-mob menija, ako gadovi u europatradeu stave originalni softver onda se ne gubi garancija, a ak to radim na svoju ruku gubim jelda? Jel netko ima iskustva da li obracaju paznju na to pri popravku koji pokriva garancija?
Sve samostalne hakerske radnje po mobitelu u principu prekidaju garanciju pa tako i nadogradnja software-a!
bas sam ga danas gledao u t-mobileu i uocio da ima trans flash utor sto je stvarno dobra vijest.zaslon je bolji nego u trojca d500/e720/e730 i jos je umts.
ZM60 je jedan od rijetkih Samsunga koji nije po mome ukusu, odnosno fizički mi nije lijep, siromašan je funkcijama u odnosu na nove modele i ima ovaj pederkast T-Mobile brandiran software...ako uzmemo u obzir cijenu od 2600kn, to je cijena za koju možemo dobiti nove D500/E720/E730, te toplo preporučam neki od ova tri modela, osim ako vam 3G nije prijeko potreban :thumbup:
a opet,o ukusima se ne raspravlja.meni se osobno svidja,ali i meni se gadi onaj t-mobile menu.
Isproba sam ga ima mjesec dana nije bas nesto ko svaki samsung.Onaj t-mobile software je katastrofa kamera prosjecna vanjska, a unutarnjea obicna VGA.Nista posebno a i vidim da nema prosirivu memoriju!
nije tocno.ima prosirivu memoriju.s desne strane nalazi se maleni otvor za trans flash kartice.
:thumbup: ima= Citat =:
Izvorno postao zmija
http://bilder.guenstiger.de/prodfoto...flash256mb.jpg
15 x 11 x 1 mm