Zanima me dali ima ikakve razlike izmedju obicne i timove n6630??? Prica se po selu da timova neprima vise od 128mb mmc?
Da li prima 6630 512mb i 1gb mem. i dal utjece na rad mobitela (prica se da uzasno sporije radi)????
Printable View
Zanima me dali ima ikakve razlike izmedju obicne i timove n6630??? Prica se po selu da timova neprima vise od 128mb mmc?
Da li prima 6630 512mb i 1gb mem. i dal utjece na rad mobitela (prica se da uzasno sporije radi)????
razlika je u softveru,i masci na kojoj piše tim...naime ima neke dodatke za tim mreži i screen saver..što ostaje zanemarivo
da neprima 128mb?! prviput čujem...totalna glupost
prima 512 što mu smanji brzinu samo u nekim segmentima ako je prenatrpan multimedijom no to nije u tolikoj mjeri da bi se morao brinuti zbog toga
...karticu od 1gb jos nisam vidio kod nas za kupit
Hvala puno.... Gledo sam kartice u Švicarskoj, tamo mi je sestra, živi u Luganu, 45min od Milana..... 6630 199eura na akciji, 6680 249eura, al 6630 mi je draži. Hvala puno još jednom!
e jel bi mi mogo nabavit 6680?= Citat =:
Izvorno postao Mattey
Ja koristim timovu 6630 vec 6mj i do sada nisam imao nikakvih problema,imam i karticu od 256 isto sve u redu, svakako preporučujem 6630 i ako je vec stara.
@khideg Pitat ću sestrinog muža kad ide opet u italiju pa ču ti javit. Oni idu u milano po spezu(hrana je puno jeftinija u it) pa svrate u tim. Pogledaj na www.tim.it ponudu, oni il imaju mobitela na bacanje il nisu normalni........
@rage99 Hvala, Mob mi se svidja, ima sve..... bar koliko sam ja vidio.... U hrv na crno 260eura!?!