Ja imam SE j300i. Meni se jako svidjaju teme iz K700i i k750i.Da li je moguće izvesti da tema od k700i i k750i uspije ići i na J300i?Što moram napraviti i kojim programom?
Molim Vas pomozite mi,bit cu zahvalna.
Printable View
Ja imam SE j300i. Meni se jako svidjaju teme iz K700i i k750i.Da li je moguće izvesti da tema od k700i i k750i uspije ići i na J300i?Što moram napraviti i kojim programom?
Molim Vas pomozite mi,bit cu zahvalna.
imaš ovdje skini verziju 1.8
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=14778
Imam tu verziju i ništa.
Da li se može to uopće izvesti?
Recimo teme od T610 T630 K700 K750 NA J300I?
Ako netko zna neka kaže,BIT CU ZAHVALNA
Direktni prijenos nije moguć.
Probaj izvući slike iz teme koja ti se sviđa te ih obradi na dimenzije koje ti odgovaraju i ponovno složiti temu koja odgovara tvome mobitelu.
mislim da nije moguce jer ima velikih razlika u tim mobitelima
S obzirom da J300 i npr. T610, T630, K700... imaju različite ekrane (rezolucije), nemoguće je pokrenuti temu rađenu za jedan od tih telefona na J300.
Bitne su ti komponente procesa stvaranja teme...velicina i rezolucija ekrana.
Dakle razmjena tema bez dorade moguca je samo medju modelima koji imaju dvije gore navedene stavke - jednake!
U slucaju da se radi o razlicitim dimenzijama display - ja i/ili razlicitim rezolucijama tada ces morati stvoriti novu temu, ali koristeci elemente teme koja ti se dopada...ovaj puta u dimenziji i rezoluciji koja odgovara J300!
najjednostavnije je extractati slike iz teme (otvoriti temu u WinRar te onda extract) obraditi malo (smanjiti dimenzije) u Photoshopu i napraviti novu