Koji su najbolji i najkorisniji patchevi za CX70?
Koje patcheve koristite i koliko ih može biti istodobno u mobitelu?
Evo malo pitanja pa odgovarajte ko zna!;)
Printable View
Koji su najbolji i najkorisniji patchevi za CX70?
Koje patcheve koristite i koliko ih može biti istodobno u mobitelu?
Evo malo pitanja pa odgovarajte ko zna!;)
koji su najbolji za taj model neznam jer ga na zalost nemam...
u biti nema limita koliko patcheva mozes imati istodobno na mobu. jedino se moze desiti da neki patchevi budu u međusobnom sukobu, pa se moras odluciti za jednog od ta 2...
npr. na SL45i sam imao sigurno 100-ak patcheva (sto korisnih sto manje korisnih), dok recimo na SX1 imam nekih 10-15...
Veći broj patcheva imaš dostupnih na www.siemensmania.cz Iako su naslovi na češkom kad ih otvoriš s V-klayom u većini slučajeva imaš naslov patcha na engleskom tako da znaš o čemu se radi. Na istoj stranici kod grafičkih patcheva (oni koji mijenjaju izgled ekrana) imaš i sliku tako da vidiššto dobivaš. Uglavnom, ako si uspio riješiti kabel, napravi FUBU (obavezno u V-klay označi i flashanje Bootcore sekcije) i probaj staviti dva-tri patcha.
meni nista nije jasno...sveze sam kupio cx70 i poceo sa sminkanjem telefona nisu mi jasni graficki pachevi i kako se i gde postavljaju...jedva sam nasao software kako bi povezao mobi...sa computerom..koristim wireless ..tj.IrDa....ako neko zna da mi malo pojasni ulogu pacheva i gde se oni ubacuju u koji direktorij u telefonu
zaboravi da ces patchirati mob preko IrDA-e... jedino preko kabela i to ne bilo kakvog (treba ti ili DCA-510 ili neki RS-232 koji nije original Siemens-ov)...
kako ubaciti patch u neki Siemens procitaj ovdje - http://www.siemensfreaks.com/php/patching.php
Šta se može dogodit ako stavim patch za model CX65 na CX70 npr. ovaj:Balík INCFLEX for CX65v50 v1.5?
Kako se brišu patchevi?
brisu se isto kako sto se i postavljaju...
ako ti ne pasu, samo kasnije kliknes Undo
u pravilu ne mozes stavljati patcheve od drugih modela, cak ni drugih verzija FW-a istih modela jer se adrese byte-ova razlikuju..
Naša sam patch 'Disable MMI logging' i pod opis piše :'Speeds up phone operation'
I sad šta je to MMI Logging,predpostavljam da mob radi neki log file ili nešto,
i kako 'ubrzava operacije'?
Da nedem u detalje radi se o logiranju u mreži. Iskreno, ja taj patch ne bi stavljao. Za komunikaciju s mrežom mobitel šalje i prima određene podatke koji korisniku nisu vidljivi. O mreži ovisi da li će zahtijevat sve moguće podatke ili će se zadovoljiti samo s nekima. Bez poznavanja koje podatke mreža zahtijeva, onemogućavanje slanja može napraviti probleme u komunikaciji.
Dakle, preporuka je NE STAVLJATI!
Hvala za savjet i objašnjenje!;)
Jel netko uspio od vas ubaciti onaj Master patch i java aplikaciju preko koje se mogu stavljati i micati patchevi na mobitelu bez komp?
Ja sam radio sve kako piše i nikako mi nije uspjelo.
fw je 56.
Osim ako staviš krivi patch pa ti onda v_klay napravi repair patch i onda njega otvoriš i klikneš undo.= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr